Ennek a kérdésnek anyi az értelme mint ha kiirnád hogy :"tegnap Milyet fingtál?"
én Babosat,de te nem tudom milyet kedves kérdező xD
2011. márc. 8. 17:36
12/25 A kérdező kommentje:
nem fingottam
2011. márc. 8. 19:56
13/25 pelgrim válasza:
Az „Úr” elnevezés Istenre vonatkozóan egy nagyon gyenge kifejezés. Isten minden tekintetben végtelenszer több, jobb, hatalmasabb egy személynél, akit úrnak nevezünk. Isten feltétlen minden. Mivel minden Istenből fejlődött ki, benne van mindenben és körülvesz mindent, jelen van mindenütt, jelen van a természetben, jelen van az emberben, Isten az ember eledele, Isten a levegő amit az ember belélegzik, Isten a föld az ember lábai alatt és Isten az ember terméke - a robot. De ne feledjük Isten mindezeknél végtelenszer több Isten a feltétlen minden.
2011. márc. 9. 09:52
14/25 A kérdező kommentje:
Kedves pelgrim!
Istennek semmi sem lehetetlen,ugye?
Akkor teremtsen egy követ, úgy, hogy senki, még ő sem tudja felemelni.
Aztán emelje fel.
2011. márc. 9. 20:24
15/25 Tyler913 válasza:
Kedves Kerdezo!
Ezzel most baromi okosnak es felvolagosultnak hiszed magad?Mi ertelme az ilyen kerdeseknek meg benyogeseknek?Ha kritikai hozzaszolasod vagy eszreveteled van,kerlek,fogalmazd meg rendesen,es akkor esetleg beszelgethetunk rola normalisan.
2011. márc. 10. 02:47
16/25 anonim válasza:
tegnap 20:24
Neeeeeeeeeee! Tudtam,hogy te is csak egy troll vagy!
2011. márc. 10. 11:54
17/25 anonim válasza:
De hogy a kérdésre is válaszoljak:Isten nem egy robot! Nem is úgy mondanám,hogy isten mindenható,inkább az lenne a helyes kifelyezés,hogy mindenbőlkiható,de van amiben/akiben inkább jelen van Isten és van amiben/akiben kevésbé! Választ kaptál a kérdésedre,kérlek ne trollkodj tovább! Vagy most jön a "Mért Isten,mértnem inkább rózsaszínspagettiszöny"?
2011. márc. 10. 11:59
18/25 anonim válasza:
Utolsó:
Repülőspagettiszörny, te idióta!!!
Isten egy robot, amit kitalált anno néhány skizofrén barom és a mai napig bekajolja a nép. Tökéletesen felépített dogmarendszer. Kár, hogy nem én voltam az, most milliárdos lehetnék. :D
2011. márc. 10. 15:03
19/25 Tyler913 válasza:
Utolso:
Ha Te mondod,akkor biztos ugy is van.Feltetelezem,hogy kulturantropologiabol es/vagy osszehasonlito vallastortenetbol doktoraltal,es tobb evtized kutatasa utan jutottal erre az elmes megallapitasra,igy nem vitatkozom.
2011. márc. 10. 20:44
20/25 anonim válasza:
Nem doktoráltam semmiből, ez az igazság. Túl sok vallást ismerek ahhoz, hogy a Robotnak imádkozzak. :P Bibliát is olvastam, azóta vagyok ateista.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!