A Pantoprazol Sandoz nevű protonpumpa gátló mennyi idő alatt hat!?
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 19:16
1/6 anonim válasza:
Ez egy új vallási irányzat??????????
2/6 anonim válasza:
Minden pumpa protonpumpa is, mivel a levegő (nagyrészben) protonokból áll. Na ezt a pumpát gátolni úgy is lehet, hogy vákuumban használod, mert ott nem működik. Abból, hogy Sandoz, én arra következtetek, hogy ez egy pezsgőtabletta, de én Pantoprazol márkanévvel nem láttam még. Szerintem építs egy űrhajót, vegyél szkafandert, egy pezsgőtablettára írd rá, hogy Pantoprazol, és vedd be az űrben. Ha ez a saját vallásodnak egy kis alapszabálya, akkor elég költséges vallás lehet. Mindenféle ismeretek hiányában én csak a költségességét tudom kritizálni ennek a vallásnak, de nem is olyan rossz!
3/6 anonim válasza:
A pumpaimádók nem igazi istent követnek.De ne gátold őket,nekik is joguk van a szabad vallásgyakorláshoz!
5/6 anonim válasza:
ez melyik fajta vallás megváltója? biztos valami új hyperdigital....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!