Melyik a logikus, ha bántanak?
ha bántanak, hagyom a "francba" és nem foglalkozok az emberrel, aki bántott, nem is állok vele szóba.
ha bántanak, egyből bosszút állok és viszonozom a fájdalmat.
ha bántanak, én ettől függetlenül korrekt és kedves maradok az emberrel, nem elfordulva tőle.
köszönöm az eddigi válaszokat
csak azért tettem fel a kérdést, hogy megtudhassam végül is mindegyik logikus(ezen gondolkodtam), csak kérdés ki hogyan tekint a másik félre.
én úgy vettem észre, hogy aki alárendeli magát a másik félnek az az elsőt választja. ugye mert nem áll ki a becsületéért(ami nem azt jelenti, hogy bosszút áll, csak szól), hanem elfordul a gond elöl.
aki fölé rendeli magát a másiknak, az a másodikat választja. gondolom ezt nem kell részletezni.
aki pedig egyenértékűnek tartja a másikat, az pedig a harmadikat választja, s ezáltal önmagáért is kiáll, és pozitívan a másik tudtára adja, hogy ez így nem korrekt, törődve vele és megértve a másik félt és annak "rosszindulatát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!