Mit tehetnék az agresszív muszlimokkal?
Figyelt kérdés
vagy egy ismerősöm aki nagyon agresszív muszlim egy síta, és nem tudom mit kezdhetnék vele, mert idegesít..a jelenléte is mert mindig agresszív mindekivel..szerintetek mit kéne csinálnom?2010. dec. 11. 15:39
12/19 anonim válasza:
Ohó! Semmit sem szabad vele tenni mert még a végén felrobbant!
14/19 anonim válasza:
Tegyél elé egy Újszövetséget, attól menekülnek. Haverom bement egy telefonüzletbe, megnézett egy telcsit, közben letette a Bibliáját az asztalra. Az árus, mikor meglátta, elzavarta és mondta, hogy vigye magával a telefont is, amihez hozzáért. így kell telcsit vásárolni :)
15/19 anonim válasza:
Lehet már elkéstünk vele.De talán 1: muszlim országot nem vennék be az eu.- ba. 2: Nem adnék szavazati jogot nekik, ha már bent vannak.3: nem engednék mecsetet építeni. Aki bennfentes a muszlim vallásban megtudja mondani, melyik az agresszív és melyik az eu.-nak is elfogadható irányzat.Az utóbbit engedném csak.
16/19 anonim válasza:
Nekem volt egyszer egy kurd pasim. Hihetetlen erős, agresszív szexualitással rendelkezett és állandóan egyszerre több nőt akart!! Szerintem , lehet, hogy számukra ez genetikailag meghatározott. Lásd a cigányok szexualitása és agresszívitása is különbözik az európai fajtától. És ezzel most nem minősíteni akarok. Szóval rendelj neki 3 nőt egy éjszakára és másnap kenyérre kenhető barátod lesz. Csak győzzed anyagilag! Hihi
17/19 anonim válasza:
"Krisztus, Krisztus!!!" üvöltéssel rohanj be egy mecsetbe és robbantsd fel magad!:D
18/19 anonim válasza:
Agresszív embereknek tükröt kell tartani. Mondd el neki, hogy benned még él a jó középkori domonkosrendi inkvizítor hajlam. Ha művelt, érteni fogja a célzást.
19/19 anonim válasza:
Rajzolj egy háromkezű négert és írd rá a papírra hogy Allah.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!