"Ami a Bibliából kimaradt" Nem Ádám és Éva volt az első? . Lent
"bár azok, akik ellene vannak ennek az állításnak nem tudtak mit mondani, csak h baromság"
- Akik meg mellette vannak, csak azt tudták álíltani, hogy ez így van, meg a csúnya egyház biztos direkt hagyja ki... mond már meg, milyen megdönthetetlen bizonyítékot is kellett volna olvasnom a részükről.
az előb látam ezt a dokumentum filmet és az az alapja ,hogy a tekercseket 1945-ben megtalálták erre alapozák
a bibliát mire alapozzák?? ugyanolyan tekercsekre. ami a bibliában le van irva azt az egyház fogata el azt a szemszöget ami nekik kedvez nem pedig a valóságot.
az apokrif iratokban van róla szó
az az első Lilith, később Isten száműzte az édenkertből
Nem tudom még aktuális-e de én is hozzá tudnék szólni.:)
Véleményem szerint számtalan dologról nem tudunk és nem is fogunk tudni,hiszen az egyház mindig úgy rendezte a dolgokat ,hogy mi átlag emberek még véletlenül se tudjunk semmiről.
Amit ma olvasunk Bibliát az csak egy "mese" ,amit el akarnak hitetni velünk ,nem mondom...biztos vannak még benne eredeti részek de a többségét megsemmisítették és a zsinatok alkalmával új tartalmat kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!