Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért van az, hogy akinek...

Miért van az, hogy akinek nincsen teológiai végzettsége a hívőknél, és felteszek nehéz kérdéseket, akkor jön az ítélkezés, hogy így provokáció, úgy provokáció? 🤔

Figyelt kérdés
jan. 22. 13:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10

Én is szeretem a hamburgert. Bár amiket most készítenek némely helyeken, nem olyan finomak, mint amit 35 évvel ezelőtt ettem, amikor az országba bejött a hamburger "őrület".

Valóban "isteni finom".

A 3-as kérdésedre a válasz pedig:

Amit kérdeztél az paradoxon.

jan. 22. 18:40
 12/16 anonim ***** válasza:

És nem értek, miért tartják provokációnak a kérdéseid.

Borzasztóan infantilis, amit csinálsz.

jan. 22. 19:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Tudom, sajnálom! Isten bocsáss meg!
jan. 22. 19:13
 14/16 anonim ***** válasza:

12

Lehet, hogy sovány magyarázat az számodra, hogy Isten az állatokkal más tervei voltak, amikor megalkotta őket.

Jó lehet az nem volt a tervében, hogy akár az ember, vagy akár az állat megegyék egymást.

Az állatok egyébként is elpusztultak, ha betöltöttéka szerepüket az életben.

Kizárólag az embert hozta létre azzal a lehetőséggel, hogy örökké élhet.

De ennek is volt feltétele.

Ha azt mondaná Isten, hogy holnaptól nem lehet az állatokat evés céljából felhasználni, engem egy cseppet sem zavarna, nem okozna problémát az életemben, szeretem a növényféléket.

Az új rendben helyre fog állni az az állapot, hogy sem az emberek sem az állatok nem eszik meg egymást.

jan. 22. 20:25
 15/16 anonim ***** válasza:
16%

Nézzél szét a világűrbe:

Tele van porszem méretűtől az egészen nagy kövekig.

Ezek azért készültek, hogy bizonyítsák, Isten tud olyan köveket teremteni, melyet nem tud felemelni.

Hogyan is lehetne felemelni azt, ami lebeg a semmiben? ugye?

Aztán Isten gondolkodott. És azt mondta, "ezek kör alakú háromszöget is akarnak tőlem", így megteremtette a kúp nevű geometriai alakzatot.

Isten van olyan bölcs, hogy már előre megteremtett mindent.

De lásd, Isten kedvel téged, mert Ő is szereti a hamburgert.

jan. 22. 21:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem sincs biológus végzettségem, de ha felmerül bennem, hogy vajon a zsiráf növényevő állat-e, akkor előbb utánaolvasok és nem egy arctalan fórumon nyomatom, hogy szerintem ragadozó.

Már ha valóban érdekel ez a téma.

Ugyanígy teológiai kérdéseknek is utána lehet nézni, megvan a szakirodalma.

jan. 23. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!