Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha valakinek vallási meggyőződ...

Ha valakinek vallási meggyőződése hogy az önkielégítés bűn akkor hogyan ad sperma mintát a meddőségi vizsgálathoz?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 00:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha Isten, aki teremtett bennünket, és a leghatalmasabb, legintelligensebb lény az egész multiverzumban. Nem gondolod, hogy lett volna annyira okos, hogy olyan rövid kezeket adjon, ami nem érne le oda, ha úgy gondolná, hogy az önkielégítés bűn? Szerintem ennyire nem lenne balga. Isten szeret téged, megad mindent amire vágysz. S a gyerekáldás az egyik legkedvesebb számára, ha ezért szegnéd meg a vallási vezetőd parancsolatát, akkor Isten biztosan nem büntetne Téged meg, inkább a vallási vezetődet, mert olyat parancsolt neked, ami akadályozná egy gyerek megszületését. Remélem segítettem. :)
tegnap 06:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szakértő, de tudtommal a biblia nem az önkielégítést, hanem a mag elpazarlását, sőt annak az okát, a jog szerint másnak járó örökség trükkös megkaparintását helyteleníti, ami így egyben az isteni által adott parancsokkal való szembehelyezkedést jelentette .

Etikai aggályom viszont nekem is van. Mi lesz a megtermékenyített, de be nem ültetett embriók sorsa?

Ismerek olyan családot , aki nem kívánta kisérleti anyagnak adni, vagy idegennek adományozni és visszamentek a kis lefagyasztott ikerért, és öcsike lett belőle.

tegnap 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!