Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért hiszik el ezt a baromság...

Miért hiszik el ezt a baromságot az emberek még mindig? most mindeggyik vallásra gondolok nem csak a kereszténységre

Figyelt kérdés
nov. 26. 22:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%

"Hogy te milyen ostoba vagy... - bár ezt helyesírásod is elárulja!"

Jujjj ......... Hát milyen komoly ellenér és kritika fogalmazódott itt meg!

Nulla szofisztikáltság, nulla logika, és nulla cáfolati értékkel.

"Csak megsúgom: Nem Gyurcsánytól idéztem. Guglizd ki, ha egyáltalán képes vagy rá."

Csak megsúgom, hogy Gyurcsány is mondta.

nov. 28. 11:47
 12/27 Jégszív ***** válasza:
15%

#11.

"Csak megsúgom, hogy Gyurcsány is mondta."

Nem súgod, csak POFÁZOL a nagyvilágba! Párszor már megtetted az anonim fedőnév alatt. IGAZOLD az állításodat! (Szerintem még most sem tudod, ki mondta...)

nov. 28. 20:57
 13/27 NigelB ***** válasza:
81%

Itt van egy idézet, amit Voltaire mondott 300 éve:

A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával.

Már több ezer éve rájöttek néhányan (papok), hogy munka nélkül is nagyon jól lehet élni, csak olyanokat kell mondani, amit senki sem tud ellenőrizni, de jól hihető.

nov. 30. 07:55
 14/27 anonim ***** válasza:
Micsoda indulatokat gerjeszt ez a téma! Elgondolkodtál már, hogy miért van ez az agresszivitás. Legbelül minden válaszadó érzi, hogy van valami emberi tudattal felfoghatatlan, szavakkal le nem írható. Ezért hát szidjuk azt, aki sekélyes modelleket alkot a szemléltetésre. Ma már a civilizált világban nem kötelező részt venni benne. Szerencsére! Észre venni sem! reagálni sem. Ha nem érint meg, ne vedd figyelembe. NE REAGÁLJ! Hagyd békében azt, aki azt a modellt választja. Jó esetben Ő is békén hagy téged. Tapasztalatom szerint vannak kivételek, de van tere a fejlődésnek.
nov. 30. 09:39
 15/27 De La Cruse ***** válasza:
22%

Mert rendszeresen kiderül, hogy igaz.

Az Istentagadás meg folyamatosan megbukik.

nov. 30. 10:00
 16/27 anonim válasza:
23%
Ha létezik az isten akkor egy szadista állat. Csak körbe kell nézni és vissza a történelemben. Ennyi.
nov. 30. 10:05
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

"Ha létezik az isten akkor egy szadista állat. Csak körbe kell nézni és vissza a történelemben. Ennyi."

Nem! A te fajtád a szadista állat.

nov. 30. 10:15
 18/27 De La Cruse ***** válasza:

Voltam odaát háromszor is életem során.

Van menny, van pokol.

A vallásomat nem kérdezte senki de zsidó és a keresztény vallás nagyon jól megfogja a lényegét annak amit láttam.

Nekem okostojások nem tudják elmagyarázni, hogy az a hit, hogy nincs Isten valójában tudomány.

Hát nem.

Az butaság.

nov. 30. 10:38
 19/27 Jégszív ***** válasza:

#17.

Két pipás anonmim látom, hozod a formádat.

Ha a FRÖCSÖGÉSEN kívül nem megy más, ne strapáld magad!

nov. 30. 14:54
 20/27 anonim ***** válasza:
20%
Istenért és a Hazáért mindent meg kell tenni, nem szabad árulónak lenni, a méteres f*szt meg kell markolni, és minden nyílásodba betömni, és büszkén vállalni, hogy Magyar vagy! Nem kell uniós pénz, nem kell orvos, nem kell iskola, dolgozzak 18 órát 3 zsömléért, ettől nő a gazdaság, tömd a f*szt a számba, törjön a fogam, jaj de jó, hajrá fidesz, hajrá Magyarország, szeretlek ahh ahh igen b*sszál véresre, nem vagyok hazaáruló, fenébe a jóléttel, kínok közt akarok a hazáért és a kormányért meghalni, verd a testem vizes kötéllel aah igen! Ezt választottam, ezt szeretem, és hiszem, hogy ez a jó nekünk, és megyek megint szavazni ugyanerre! Ugye igazam van?
nov. 30. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!