Miért baj a keresztényeknek, hogy más emberek hogyan élvezik az élet apró örömeit, mint a sok koncert, és mozi?
"Hajrá, a hétfő mindig eljön"
És? Nem nézted tovább a videót?
Utána meg arról beszél, hogy értékeld az élet apró örömeit. Csalad, barátok, jo étel stb., mint Isten ajándékait.
Röviden
" Légy jó ember, és gyűjts jó emlékeket! "??
Nem az Én bajom, ha olyasmit is "élvezel" ami rossz.
Abból neked származik problémád majd, nem nekem.
Az tény, hogy ez rossz...
Nagyon vártam az Agymanók kettőt. És mi történt? Ma végre megnéztem ami remek kikapcsolódás volt. De aztán elmúlt, vége :( oda a várás, és a kíváncsiság!
Keresztény vagyok, és nekem nem baj. Én is megteszem. 😃
Isten nem arra teremtett minket, hogy egy konzervdobozban éljük le az életünket egy listával a kezünkben, amin még a levegővétel is tiltott.
Felszabadult életre hív minket, de amit nem tart helyénvalónak, annak oka van.
Hogy mi “nem helyénvaló”, és miért nem, nem a papoló, kamukeresztény “clean boy / girl” szubkultúrától tanulja meg az ember, és nem is az utcán üvöltöző szektásoktól vagy politikusoktól.
Továbbá: azt akarja, hogy a saját tapasztalataink árán tanuljuk meg, hogy mit kér tőlünk, és miért rossz döntés az, amit rossznak tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!