Hol van Isten az ilyen helyzetekben?
Szép estét!Azzal szeretném kezdeni, hogy sosem hittem istenben, és a kérdésem elsősorban azoknak szól, akik hisznek benne.Szeretnék értelmes választ kapni a kérdésemre.
Hol van a ti istenetek a bajban?
Amikor a kisgyereket kukába dobja az anyja a szülés után?
Vagy amikor mocskos pedofilok kisgyerekeket erőszakolnak és ölnek meg?
Vagy amikor családok kerülnek utcára?
Miért nem segít a szegényeken?
Hogy van az, hogy a szegényeket hagyja szenvedni, a gazdagoknak meg még többet ad?
Ez hogy lehetséges????
Húú te, kiforgatsz szavaiból!
Egyáltalán nem írok ilyeneket viszont látom te egy hihetetlenül boldogtalan szerencsétlen vagy aki kizárólag abban leli örömét hogy másokat bántson. Ne aggódj majd ha Isten színe elé kerülsz megdumálhatod vele hogy nem hittél benne es hogy másokat bántottal azzal hogy léteztél. Talán az fáj hogy édesanyád nem hagyott a kukában és ebben a szörnyű világban kell élned velünk hülyekkel ahol Isten nem segít?
Segít ő csak kérned kellene az én életem csodálatos mert hiszek. Neked is kellene, tényleg jó szívvel ajánlom hogy csak próbáld meg
Egyáltalán nem áll szándékomban bántani pusztán te is leírtad amit gondolsz és én is. Ha mások véleménye ennyire bánt akkor ne gyere ilyen oldalakra.
Az életem egyébként nagyon boldog. Szerintem az átlagnál sokkal boldogabb. De ettől még tudom, hogy van rengeteg borzalom a világban. Ahogyan azzal is tisztában vagyok, hogy temérdek ember kéri Isten segítségét anélkül, hogy kapnának segítséget. Akik pedig jobban is lesznek azoknál sem lehetünk biztosak abban, hogy imádság nélkül ne lett volna jobban.
Egyébként pontosan mit is találtál kiforgatásnak?
Az első két bekezdésben abból indultam ki amit te is írtál, hogy Isten próbára teszi az embereket ahogyan az előtte lévő válaszban írtad. Esetleg még sem úgy gondolod ahogyan írtad?
Utána ahol a gyerekeidről volt szó ott arra próbáltam felhívni a figyelmedet, hogy milyen jóságos cselekedet ha ugyan ezt nem Isten teszi hanem valaki más, a példában te a gyerekeiddel. Így kikerülhető az Isten bármit is tesz az jó torzítás. A kérdésekre egyébként nem válaszoltál. Ha Nem a válaszod akkor miért nem? Ez a példa amit Isten mutat. Akkor nem ez a jó eljárás?
A végén pedig csak ennek az összegzése. Ha nem tetszik az amit írsz akkor fogalmazd meg jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!