Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A tánc bűnnek számít? (Ábrahám...

A tánc bűnnek számít? (Ábrahámivallások Istene szemében)

Figyelt kérdés

Ezek alapján én azon a véleményen vagyok, hogy igen:

https://www.youtube.com/watch?v=DxmdySilOAI

De a mások véleményére is kíváncsi lennék. A nem keresztény hívők véleménye is érdekel.

2024. jún. 28. 07:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Akkor náluk?

.. jah, ha így nézzük, akkor a segrázós csajszikat még az első mozdulatuk előtt halálra kövezték volna.

Ezt az erkölcsi színvonalat sírod vissza?

2024. júl. 2. 17:41
 12/16 A kérdező kommentje:

"jah, ha így nézzük, akkor a segrázós csajszikat még az első mozdulatuk előtt halálra kövezték volna.

Ezt az erkölcsi színvonalat sírod vissza?"

Igen.

2024. júl. 2. 20:06
 13/16 Jégszív ***** válasza:

#10.

Naná!

A mediterráneumban még ma is igen elterjedtek a RÉGI STÍLUSÚ TÁNCOK, mint pl. a lánctánc, körtánc, szóló- és eszközös táncok.

Stimmt? 😊

2024. júl. 3. 09:44
 14/16 Pupusz ***** válasza:
Nem bűn. Dávid többezer zenésszel csapott hatalmas, fergeteges bulit, énekeltek, táncoltak az emberek Istent dicsérve. De Istennek táncoltak és nem így, mint a klipben. Ez a klipes tánc arról szól, hogy meg akarják dugatni magukat. Aztán, ha egy fickó előkapja nekik az utcán, még ők sértődnek meg. Van, ami az ágyba való, és van, ami tánc. A tánc egy művészeti ág. Az erotikus tánc pedig az előjáték része. Persze prostik is táncolhatnak a kuncsaftoknak. Véleményem szerint prostihoz járni sokkal kulturáltabb, mint átverni egy ártatlan csajt, aki csak arra kell, hogy az ember kielégítse rajta a vágyait. A prosti lelkét nem töröd össze, még örül is, ha hozzá jársz. Én magam nem járok régóta, de hívőként is meg tudom érteni. A farizeus hozzáállást nem szeretem. Egyébként a bűnről: Mindannyian bűnösök vagyunk. A hívők is. Csak ezt nem szeretik bevallani még saját maguknak sem. Jézus a bűnösökért jött, nem a tökéletesekért. A bűnösöknek szükségük van Jézusra, a tökéleteseknek nincs. Ez az én véleményem hitben. "Ne ítélj, hogy ne ítéltess!" Szóval mindenki úgy táncol, ahogy akar, vagy ahogy fütyülnek neki.
2024. júl. 3. 14:31
 15/16 Jégszív ***** válasza:
72%

Lehet, hogy kicsit másképp gondolkodom.

Megnéztem a klipet (Még pedig többször is! 😛), de nekem a tánc ESZMBE SE JUTOTT róla. Ez egy gondosan megkoreografált ÜZLETI tömegtermék, ha nyersen akarok fogalmazni, akkor "szellemi prostitúció".

Lehet ugyan kiakadni rajta, de ez a műfaj - akár tetszik, akár nem! -, végig kíséri az emberiség egész történelmét.

Már a rómaiak is megmondták: "Vaginare necesse est." - vagy valami hasonlót... 😊

És most figyeljetek!

MINDEN ember legalább egyszer enged a szexuális "kísértésnek", de két fajtája létezik:

- Az egyik ezt fel is vállalja,

- A másik képmutatóan letagadja!

2024. júl. 4. 09:30
 16/16 anonim ***** válasza:

valóban.

A különbség ott van, hogy még 100 évvel ezelőtt is társadalmi normákkal még valamiféle kordában sikerült tartani ezt a kísértést.

A mai világ globális gazdasága erre alapul.

2024. júl. 4. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!