A tánc bűnnek számít? (Ábrahámivallások Istene szemében)
Ezek alapján én azon a véleményen vagyok, hogy igen:
https://www.youtube.com/watch?v=DxmdySilOAI
De a mások véleményére is kíváncsi lennék. A nem keresztény hívők véleménye is érdekel.
Akkor náluk?
.. jah, ha így nézzük, akkor a segrázós csajszikat még az első mozdulatuk előtt halálra kövezték volna.
Ezt az erkölcsi színvonalat sírod vissza?
"jah, ha így nézzük, akkor a segrázós csajszikat még az első mozdulatuk előtt halálra kövezték volna.
Ezt az erkölcsi színvonalat sírod vissza?"
Igen.
#10.
Naná!
A mediterráneumban még ma is igen elterjedtek a RÉGI STÍLUSÚ TÁNCOK, mint pl. a lánctánc, körtánc, szóló- és eszközös táncok.
Stimmt? 😊
Lehet, hogy kicsit másképp gondolkodom.
Megnéztem a klipet (Még pedig többször is! 😛), de nekem a tánc ESZMBE SE JUTOTT róla. Ez egy gondosan megkoreografált ÜZLETI tömegtermék, ha nyersen akarok fogalmazni, akkor "szellemi prostitúció".
Lehet ugyan kiakadni rajta, de ez a műfaj - akár tetszik, akár nem! -, végig kíséri az emberiség egész történelmét.
Már a rómaiak is megmondták: "Vaginare necesse est." - vagy valami hasonlót... 😊
És most figyeljetek!
MINDEN ember legalább egyszer enged a szexuális "kísértésnek", de két fajtája létezik:
- Az egyik ezt fel is vállalja,
- A másik képmutatóan letagadja!
valóban.
A különbség ott van, hogy még 100 évvel ezelőtt is társadalmi normákkal még valamiféle kordában sikerült tartani ezt a kísértést.
A mai világ globális gazdasága erre alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!