Lehetséges, hogy Isten gonosz?
A jó Isten csak egy hazugság, megvezetés, propaganda. Valójában Isten gonosz és célja az emberiség elkárhoztatása. Jézus lehet, hogy valójában gonosz céllal érkezett és az apostoloknak parancsba adta, hogy hamisítsák meg azt, ami valójában történt! Ki tudja, hogy mi az igazság?
Mi van, ha Lucifer csupán Isten bábja, hogy megvezesse és megossza az emberiséget. Ha majd eljön az idő lehet összefognak? Lehet, hogy a Sátán csupán egy "kormány által pénzelt ellenzék", ahol Isten a kormány? Lehet, hogy a felsőbbrendű lények is olyanok, akárcsak a mocskos politikusok?
Isten tökéletes, különben nem lenne isten. Aki tökéletes, az nem gonosz.
De ha gonosz is lenne, mivel isten, ezért akkor is Ő marad az istenünk.
Ahhoz, hogy rossz legyen túl jó a világ. Ahhoz, hogy jó legyen túl rossz a világ.
Valamilyen istenség ha létezik akkor az nem Isten. Jézus pusztán egy a sok vallás által leírt szereplők közül.
Lucifert pusztán azért találták ki mint gonoszt, hogy megpróbálják feloldani a világban lévő rossz problémáját de mivel továbbra is ragaszkodnak a monoteizmushoz ezért végső soron nem oldották fel a problémát, sőt még többet generáltak vele mert így még rosszabb színben tüntetik fel Istent.
Akkor hadd adják egy rllentézist. Mi van ha egyedül az ember tud gonosz lenni a jó mellett. Ők gonoszsagbol táplálkoznak ès erősödnek azok a fizikai erők melyek ombolnak, addig amig megtestesülnek és megszuletik egy masik személy aki mar hordozza a gonoszsagot génjeiben?
Mi van ha sehova sem tudja terelni az ember hogy ő egyedül a gonosz? Csak szembesités segítene hogy az ember belássa sehova nem ruházatja át saját gonoszságát?
Hagyjuk már a szofifsztikát, "Isten szavának" tulajdonított hablatyolást, és a hitbe vetett görcsös kapaszkodást! (#4. elképesztő okfejtése különösen gyenge.)
Mi lenne, ha OBJEKTÍV SZEMMEL A VALÓSÁGOT VIZSGÁLNÁTOK!?
Nem az Isten gonosz, hanem az emberek.
Isten mindig ugyanaz marad: Aki megnyilvánult Jézusban.
Jézus tanításai pedig nem gonoszak. Ám ő maga sem azért jött, hogy békét hozzon:
"Ne gondoljátok, hogy békét jöttem hozni a földre. Nem békét jöttem hozni, hanem kardot. Azért jöttem, hogy szembeállítsam az embert apjával, a leányt anyjával, a menyet anyósával. Az embernek a tulajdon családja lesz az ellensége. Aki apját vagy anyját jobban szereti, mint engem, nem méltó hozzám, aki fiát vagy lányát jobban szereti, mint engem, nem méltó hozzám. Aki nem veszi vállára a keresztjét, s nem követ, nem méltó hozzám. Aki meg akarja találni életét, elveszíti; aki azonban elveszíti értem életét, az megtalálja." (Máté 10 34:39)
Engedjétek el életeteket és szeressétek az Urat. Akkor megtaláljátok igaz életeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!