Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogyan lehet Istentől a...

Hogyan lehet Istentől a Őrtorony építmény? 😇😇😇

Figyelt kérdés

Mivel ti sem tudjátok befogadni az Isten szellemét, mint a világ. Nem látjátok a munkáját mivel nem hisztek a munkájában pl a gyógyulásokba és nem hisztek a megnyilvánulásaiban sem pl a nyelveken szólásban valamint nem is ismeritek őt mert számotokra nem személy hanem csak egy erő. Ezeket a tényeket az alábbi Igékkel igazolom:

Ján 14:16 én pedig megkérem az Atyát, és Ő ad nektek egy másik Pártfogót, hogy veletek legyen örökké,

Ján 14:17 a valóság Szellemét, akit a világ nem tud befogadni, mert nem látja és nem ismeri. Ti ismeritek, mert mellettetek marad, és bennetek lesz.

Jézus ezt mondta:

Ján 14:26 de a Pártfogó, a Szent Szellem, akit az Atya küld majd a nevemben, megtanít titeket mindenre, és eszetekbe juttatja mindazt, amit mondtam nektek.

Eszembe juttatja például a csoda gyógyulás valóságát és sok mást is amiről Jézus beszélt az Evangéliumokban (újabb leleplezése az ördögtoronynak) tehát a csodagyógyulás egy létező dolog!!! Nektek miért nem juttatja eszetekben a Szellem mindazokat amiről Jézus beszélt ha az Őrtorony az Istentől van?

2024. máj. 26. 15:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Csak 2 kérdést láttam tőled, de már az agyamra méssz az angyalkáiddal. Ennyire nincs életed?
2024. máj. 30. 19:18
 22/22 anonim ***** válasza:
Milyen Őrtorony építményre gondolsz?
2024. jún. 5. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!