Az 1914-es "jehova tanui" jóslat mire vonatkozik,a világvégérre vagy Jézus visszajöveletére?
A Biblia próféciája alapján azt olvassuk, hogy Jézus jelenlétét az jelzi, hogy Sátánt levetette az égből a földre, és Jézus beiktatásra került, mint Isten messiási királya.
Ezt arról lehet tudni, hogy elkezdődtek az utolsó napok jeleinek világméretű beteljesedése.
Első ilyen prófécia, hogy kitört a világméret nagyságú háború, amiben sok ország vett részt. Ezeket pedig egyre sűrűbben követik a többi jelek, nem helyi, hanem világméretű szinten, egyik helytől a másikig.
Az első ilyen háború pedig 1914-ben tört ki.
Jehovistákat kérdezem! A kiirt kérdés a következő:
Az 1914-es "jehova tanui" jóslat mire vonatkozik,a világvégérre vagy Jézus visszajöveletére?
Mivel indoklod hogy örüljön a kérdező hogy te nem töröltetted? Mégis te kinek vagy minek képzeled magad? A kérdésben mi az ami nektek büdös? Jó azon kivül hogy itt sokan elolvashatják,hogy jósoltok meg jövendöltök agyba-főbe,ezt viszont be kell nyelnetek ez sajnos megtörtént nem is egyszer.
13
Itt Jehova Tanúi vannak.
Nem tudom, hogy jehovisták vannak-e?
Én Jehova tanúja vagyok nem jehovista.
12
Amikor olyan obszcén trágár kifejezést használnak, amit az ellenségemre sem alkalmaznék.
Ugyanakkor ezek a Kritikák már több 10, 50 éves történetek, amikbe kapaszkodnak azok, akik nem tudnak napjainkban újat felmutatni.
Illetve félre vannak magyarázva.
A Tanúk nem mondták 75-ben, hogy itt a világ vége.
Egyszerűen volt egy cikk arról, hogy körülbelül abban az évben 6000 éves az emberiség.
Ezt valaki úgy értelmezte, hogy itt a világvége, és elhíresztelte, hogy a tanúk megjövendölték. Ez maradt meg a köztudatban, és ezt adják tovább a generációk egymásnak. Ugyan úgy mint ahogy azt híresztelték a betiltás alatt, hogy a Tanúknál "motoszka est" van, és akit a sötétben megfognak azzal élnek szexuális életet.
Vagy is a kritika némelyikével az a probléma, hogy félreértett, és rosszul tovább adott információkkal gyalázzák 2024-ben azokat is, akik akkor még meg sem születtek.
Képzelj el, egy 20-as 40-es éveiben járó fiatal tanút, aki ismeri a Tanúk kezdeti életét, múltját is. Az utcán pedig azzal szembesül egy teljesen vad idegen ember ordít vele, egy 80 évvel ezelőtti tévedés miatt.
Miközben azok akik ezeket a vádakat kritikákat továbbadják, többnyire nem is voltak ott, az őseik akik akkor éltek többnyire már nagyon idősek, vagy már nem élnek.
Most őszintén, szerinted ez igazságos, vagy jogos?
Más egyházak is hibáztak nem kispályásan, még sem becsmérlik az új generációt.
Soha nem láttam, vagy olvastam olyan kérdést itt, amik napjaink katolikus, református, vagy más vallás tagjainak új generációit, az ősapáik elkövetett aljasságaiért trágár kérdésekkel, vagy gyalázkodással illetnék.
Ezt kizárólag, Jehova Tanúival teszik meg.
Én pl, nem éltem 1914-ben, sem 1935-ben, 1975-ben pedig még kislány voltam, a szüleim nem voltak Tanúk.
1990-ben 20-as éveimben találkoztam a Tanúkkal, és akkor kezdtem el foglalkozni ezzel.
Már akkor is kaptam hideget-meleget sok embertől, ezért utána jártam a vádaknak. Elolvastam azokat a cikkeket, amikről beszélnek. Ezért bizton állíthatom, hogy a legtöbb hamis információ Jehova Tanúiról.
Ugyanakkor A legtöbb ilyen külföldről jött be, amikor Magyarország területén, nem is igazán voltak még Jehovának Tanúi.
Itt nem jehova tanu vannak.
Itt magukat Jehova Tanuinak nevező személyek vannak.
Akkor engem nevezzetek császárnak csupán azért mert én ezt mondom magamról.
Nem sértésből nevezlek benneteket jehovistának.
Csupán azért mert nem ismerlek el benneteket isten gyermekeinek.
Ti sem ismeritek el a pápát isten emberének,erről ennyit.
18
A kiközösítés, egy Istentől jövő büntetés, nem sértésnek, vagy becsmérlésnek szánt kifejezés. Amikor valagit kirúgnak a munkahelyéről, még megmarad a neve, és nem sértegetik. Mindössze valamiért elküldték, de nem alázzák meg folyamatosan azzal, hogy a nevét becézgetik negatív értelemben
#19-es hozzászóló!
Javitalak ha nem haragszol meg érte.
Nem Istentől való büntetés a kiközösítés,mert a szervezet az nem Isten,hanem egy emberek által alapitott társaság.
Ez a szervezet szankciója azokkal a tagokkal szemben akik megszegik a belső szabályzatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!