Felebarátod házastársát ne kívánd! ebben az esetben hogy van?
Akkor mi van, ha a felebarátom házastársa kíván meg engem, aki még nem vagyok házas?
Féltékenységből fakad a férjek részéről az a társadalmi nyomás, hogy már nekem is meg kellene nősülnöm?
"Akkor mi van, ha a felebarátom házastársa kíván meg engem, aki még nem vagyok házas?"
Semmi. Az ő dolga, hogy mit kezd az érzéseivel. Ha benned van némi tisztesség, akkor leépíted az ilyet, kerülöd, és megszakítod vele a kapcsolatot.
"Féltékenységből fakad a férjek részéről az a társadalmi nyomás, hogy már nekem is meg kellene nősülnöm?"
Nem kell ezt túlbonyolítani. Vannak herék, akik nem tisztelik a feleségüket és félrekacsintanak. Nem kell a társadalomra fogni, gerinctelen emberek.
AZ az ő dolga, majd elrendezi magában.
Te meg ugye nem viszonzod az ilyet.
Én se voltam nős 56 éves koromig. És jópár férfi ismerős irigykedett, de nem volt féltékenység sztem.
Én soha nem éltem a felebarát feleségének a "célzásaival", volt ilyen többször is.
A válasz elsősorban attól függ, mennyire kívánatos számodra az a nő.
Minden más szempont csak ezután következik.
Senki ne vegye komolyan! Nem a Bibliából vett idézetek:
- Házinyúlra nem lövünk! - kivéve, ha támad.
- Felebarátod feleségét ne kívánjad! - mert még a nyakadon marad...
- Vén kecske is megnyalja a Soósnét.
De ne maradjon ki a latinos műveltség sem:
- Coito, ergo sum.
- Vaginare necesse est.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!