Kérdések a földönkívüliek és a vallásról?
A Mennyországban találkozunk nem emberi lényekkel is? (nem angyalok, Szentháromság)
Isten saját magát csak a Földre küldte?
Az űrlényeknek hogyan hirdessük a Megváltást?
Mi lesz ha idejönnek a földönkívüliek akik azt hirdetik, hogy ők már régebben is itt voltak, de most eljöttek újra segíteni nekünk, hogy a következő korba lépjünk, és ők megtanítanak hogyan csináljunk "csodákat" ?
Az űrlényekkel mit fogtok tenni ha nem keresztények lesznek?
Jn 8,23
És monda nékik: Ti innét alól valók vagytok, én onnét felül való vagyok; ti e világból valók vagytok, én nem vagyok e világból való.
Isten, az angyalok, sátán és népizenekara földönkivüli. Magyarul a te szavad járásával "ürlény".
Az "űrlényeknek" nem hirdetsz megváltást, és sosem lesz hirdetve, mert pontosan tudják és ismerik Jézus Krisztust.
És minden hatalom mennyen, földön és föld alattvalókon Jézus Krisztusnak van adva.
Mt 28,18
És hozzájuk menvén Jézus, szóla nékik, mondván: Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön.
"De más juhaim is vannak, amelyek nem ebből az akolból valók. Ezeket is ide kell vezetnem. Hallgatni fognak szavamra, s egy nyáj lesz és egy pásztor."
(János 10:16)
Jönni fognak. És igen, Ismerik ugyanazt, akit mi Jézusként, Istenként ismerünk. Sőt, mondok még nagyobbat is: Meg van Noé bárkájának története? Én azt is, amikor olvasom valamiért az elmém egy sci-fit akar összerakni. A bárka egy űrhajó, fedélzetén a legénység, mint egy család szeli át az űrt, mint a hajók a tengert. Nem galambokat, hanem szondákat küld ki a kapitány: Noé. A hajó rakománya pedig genetikai alapanyag, és eszközök egy lakható bolygó benépesítésére.
Szerintem nem csak egy bárka épűlt. Több is épűlt, de Nóé bárkája landolt a Földön. Nóé bárkájának a végefelé miután kikötött a bárka írják, hogy Noé szőlőtermesztésbe kezdett. A szőlőt sok féle képpen lehet szaporítani. Szerintem, mi vagyunk a szőlők.
A bigott fanatikus keresztények:
De ilyet nem szabad gondolni, azt kell hinni amit a Biblia ír!
Persze. Igazad van Kérdező.
Csak hiába magyarázod az űrhajók fogalmát és földönkívüliek fogalmát olyanoknak, akik abban nőttek fel, hogy a csillagok az égre vannak ragasztva.
Nézz körbe a világban: tudásunk kitárult, ismereteink gyarapodtak. szemléltetőeszközeink elszaporodtak. Addig Jézus is hiába beszélt volna a farizeusok kovászáról, amíg az embereknek lövésük sem volt a kenyérkészítésről.
Javaslom, ha a Bibliát olvasod vonatkoztass el a jelen kor gondolkodásától és egy ókori ember gondolkodásmódjával tedd ezt. viszont, ha elmélkedsz rajta, akkor keress hasonlatos szemléltetéseket a jelen korból.
Erről még a Biblia is ír:
"Erre így folytatta: „Minden írástudó, aki jártas a mennyek országának tanításában, hasonlít a házigazdához, aki kincseiből újat és régit hoz elő.”" (Máté 13:52)
Máté szerint ezt Jézus mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!