Ha a konkurencia most kisebb, akkor nagyobb eséllyel juthatok a Mennyországba?
Mivel a 21. században már nagyon lazák az erkölcsi normák, így erkölcsileg könnyen felül tudom múlni az átlag embereket.
És ezért így nagyobb eséllyel juthatok a Mennyországba is, igaz?
Nem juthatsz nagyobb eséllyel oda.
Mert nem csak az erkölcsi alapelvek betartása a fontos, ugyanakkor Isten eredeti elhatározása szerint, a földön helyreállítja a szándékát.
Ebből a 20. Századtól örökölt generáciobol sokkal kevesebben leszünk ott.
Szóval Isten nem viszi kedvünkért lejjebb a lécet.
Gyerekek tanuljátok már meg, hogy a Mennyország itt van a földön, aki jól éli az életét, az tud az életéből mennyországot csinálni, aki szerencsétlen, elbassza az életét, annak lesz pokol.
De mivel mindenkit a szülei hoztak a világra az édes szüleitől jött mindenki a világra, így csak mennyt és poklot csak itt a földön lehet csak megtapasztalni a földön, halál után az lesz mindenkinek, mint születése előtt.
Én már tartok tőle, hogy a menny és pokol csak ilyen mini kis félelemben tartása csak az emberiségnek, mert az emberek tartanak nagyon egymástól és hogy ne legyen veszélyes az emberektől a világ, azért találták ki a menny és poklot, megfélemlítés szempontból, mert szerintem ezt régen még annak idején tudták jól, hogy milyenek lesznek az emberek a földön, az egész világon milyenek lesznek az emberek, irígyek lesznek egymásra, egymásnak ásni fogják majd a gödröket az emberek, egymással ki akarnak majd cseszni.
És szerintem ezt tudták régen akkoriban az emberek, hogy milyenek lesznek a jövőben egymással az emberek és hogy ne ártson mindenki a másiknak, az emberek egymásnak ne tegyenek rosszat, azért találták ki a mennyország és pokol megfélemlítést.
De én szerintem nem fog senki kerülni sehova, hanem csak elmúlás van.
Azaz nem létezik menny és pokol valójában, hanem azt csak megfélemlítés szempontjából találták ki, hogy az embereket meglehessen védeni egymástól, mert az emberek egymásnak is rosszat fognak akarni, egymással is ki akarnak majd cseszni, egymásnak is a gödröket fogják ásni az emberek és szerintem ezt tudták régen, hogy milyen lesz a jövő.
Mennyországba csak akkor jutsz itt a földön, ha jól és okosan élsz és mindig tanulsz még a legkisebb hibádiból is.
Mindenki ahogyan a földön él és viselkedik, azzal teremti meg magának a földön a mennyországot és a poklot.
Halál után már egyre valószínűbb, hogy nem létezik semmi.
Nekem nem tudom, de olyan érzésem kezd lenni, hogy nem létezik a mennyország se a pokol, a kettő itt a földön létezik csak, mindenki ahogy éli az életét, ahogyan cselekszik, úgy jut a földön mennyországba vagy pokolra. Ki hogy viselkedik és ki hogy éli az életét.
Halál után esélyesebb sajnos, hogy amíg szüleink a világra nem hoztak bennünket, semmiből jöttünk és semmibe is térünk vissza mindannyian.
Igen sajnos egyre valószínűbb is, hogy a semmibe térünk vissza.
Mennyország és pokol csak itt a földön van csupán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!