Jehova tanui nevezetű szervezet nyer majd bűnbocsánatot majd az itélet napján,a sok hamis tanitás és prófétálás miatt? Plusz azért is mert sok embert félre vezettek a tanitásaikkal?
Azt, hogy melyik bibliát tartod hitelesnek, azt Te döntöd el?
Érdekes a gondolkodásod. Ha valaki nem azt gondolja, amit Te, akkor azt letolod, lepontozod, hiteltelennek minősíted.
Nem tudod elfogadni a másként gondolkodókat. Pedig nem csak fekete és fehér létezik, hanem a szürkének is van rengeteg árnyalata.
---Azt, hogy melyik bibliát tartod hitelesnek, azt Te döntöd el?---
Amit a nagy többség használ és a fórditója is felvállalta magát. Az újvilág sajnos egy hozzá nem értő emberek katymasza. Nézd csak meg van-e forditó a könyben feltüntetve? Bizza nincs. Ennek te hiszel? Na akkor én is firkálok neked valamit és abba is hihetsz,hogy miért is? Mert én azt mondtam.
--Nem tudod elfogadni a másként gondolkodókat. Pedig nem csak fekete és fehér létezik, hanem a szürkének is van rengeteg árnyalata.--
Sajnos a biblia nem ilyen elnéző mint te.
Nem vagyok sem megzsarolva, sem lelki terrort nem alkalmaznak.
Személyes szabad akaratomból hoztam ezt a döntést, és vállalom a felelősséget Isten előtt.
"Jehova tanui nevezetű szervezet nyer majd bűnbocsánatot majd az itélet napján,..?
Ezt egyetlen ember sem tudja, csak Isten. ezért erre a kérdésre butaság lenne válaszolni.
"Az újvilág sajnos egy hozzá nem értő emberek katymasza."
Te meg apád-anyád leszármazott katymasza vagy, amiben nincs semmiféle sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!