Isten lényegében egy szörnyeteg?
És az ember azt hinné, hogy Luci megváltozik egyszer....🤦♀️
Isten nem szörnyeteg, ha az lenne, akkor nem mernél ilyeneket irkálni, mert nagyon kikapnál....😠😠
A szörnyeteg mélyen a sötét erdőben rejtőzik, ahol a fák árnyékában lopakodik. Szemei ragyognak, mint a holdfény, és hatalmas karmai a földet kaparják. A szívét a vágy hajtja: éhes, sosem elégedett. De talán, ha megértjük a múltját, találhatunk benne valamit, ami nem pusztán a félelem és a rettegés. Talán egy elveszett lélek, aki vágyik a megértésre és a megbocsátásra.
De jelenthet még:
mesék, történetek elképzelt teremtménye, gyakran félig ember, félig állat; szörny. Lény, aminek a láttára elszörnyedünk; különösen csodaszülött vagy rémítő lény. Vagy: nagyon durva vagy gonosz ember.
"Isten nem szörnyeteg, ha az lenne, akkor nem mernél ilyeneket irkálni, mert nagyon kikapnál....😠😠"
Azt állítod, hogy kikapna ha Isten szörnyeteg lenne. Keresztény tanítások szerint ki is fog. Tehát akkor a tanításokat nem hiszed vagy Isten tartod szörnyetegnek?
8
Talán rosszul fogalmaztam. Valóban kifog kapni ha nem hagyja abba.
Én az azonnali büntetésre gondoltam, azonban Isten irgalmasan még vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!