Jehova tanúi miért akarnak mindenkit beszippantani és szajkózzák a tanaikat minden internetes fórumon?
Szia
Jehova Tanúi nem bombáznak. 😊
Isten pedig nem szippant be mindenkit, ezt elhiheted.
Sajnálom, hogy haragszol, azonban az Istennek bemutatott imádatunk része a prédikáló és tanítványképző munka.
Úgy, ahogy másoknak a szentelvíz, vagy az oltári szentség, az elsőáldozás, vagy a bérmálkozás hozzá tartozik az életükhöz, Nekünk pedig ez.
Egy kérdést ha megengedsz nekem kérlek:
Jézus miért nem volt elfogadó más vallásokkal szemben? Miért akarta beszippantani a más vallásúakat? Miért nem fogadta el a mások által vélt "igazságot"?
Ha a válasz meg van, akkor talán, megérted, illetve megkapod a választ, hogy miért?
Sajnos a kérdésemre nem válaszoltál, a békétlenséget pedig elkerülöm.
Szervusz.
Kicsit görbe tükör ez a katolikusoknak, akik a fél világot megpróbálták leigázni, és erőszakkal rákényszeríteni a népekre a hitüket.
Most meg kapják Jehovát, és taknyuk nyáluk folyik :)
Unitáriusok ✌️
(nem követem Jézust, de valamennyire ismerem a tanításait, és az Unik állnak legközelebb szerintem az eredetihez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!