Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Egy elmélet, miszerint a...

Egy elmélet, miszerint a sátán programozta a Dnst ami valójában nem is létezik?

Figyelt kérdés
Minden olyan betüt dns egységre bontott amit valaha Isten ellen írt az ember. Ezt mind beprogramozta a dns spirálba és ezt mind akkor tette amikor írtak az emberek isten szavával ellenes dolgokat, hogy aztán megvizsgálhassa a tudós és azt mondhatja bizony a majmok dnsének a 99 százalékával megegyezik. Elég vad elmélet, bocsi de a sátántól minden kitelik, elöző kérdés is én voltam csak ez még beugrott, hogy mi álhat a dns mögött ami azt mutatja, hogy több mlliárd éves az élet. Bocsi de mintha a szentlélek beszélne belőlem, hogy senki ne higyje el ami abban ál ugyan bizonyított de mint említettem a sátán saját magát igazolja le az eredményekkel.

2023. dec. 30. 08:05
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag az emberiség 90% át isten ellen programozta ez a veszett fenevad
2023. dec. 30. 08:07
 2/13 A kérdező kommentje:
Miközbrn megírták leültek kajálni ezzel már beisvitték a hamis adatokat a dnsbe amit utánna mindenféle modszerrel megvizsgált és minden biblia ellenes dolgot kihozott belőle. Például azt hozta kia dns hogy ádám és éva nem is egy időben éltek
2023. dec. 30. 08:24
 3/13 anonim ***** válasza:
53%

xD

Hát igen Sátán keni vágja a génsebészetet.

Az ugye megvan, hogy Isten nem nagyon nézi jószemmel a mértéktelen alkohol és drog fogyasztást?

2023. dec. 30. 08:27
 4/13 A kérdező kommentje:
Na mind1 ez csak egy elmélet, de a dnsbe is érzek valami turpisságot nem csaka fossziliákban
2023. dec. 30. 08:47
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

A mi dns-ünket nagyon sokan módosították.

Elsőnek talán akkor, amikor 400 000 éve a marsiak otthagyták az élhetetlenné váló bolygójukat, és átjöttek a Földre.

Aztán amikor a Yahwe csoport keverte a saját DNS-ét az emberrel, mert szeretett volna egy olyan ember fajt létrehozni, akik a földi emberiség tanítóivá válnak.

Közben áthoztak egy másik fajt a Deneb rendszerből, mert az öregedő csillag miatt már nem volt fenntartható ott az élet, ők Kínában telepedtek le.

Rengeteg ilyen történt, nagyon kaotikus a mi mivagunk, csak ezt azért nem látjuk, mert nincs összehasonlítási alapunk más világokkal.

2023. dec. 30. 09:08
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Az ember DNS-ének 99%-a megegyezik a csimpánzéval, az nem éppen a te elméletedet cáfolja? Hiszen, ha átírja az ördög az ember DNS-ét, akkor a csimpánzét is át kellett írnia. A banánnal is több, mint 60%-os az egyezés, a banán DNS-ét is át kellett volna írnia, és ugyanígy minden teremtményét is. Ezek között vannak az alapvető sejtfunkciókért (például a DNS reprodukciójáért, a sejt életciklusának szabályozásáért) felelős gének, tehát nem a szemét DNS a felelős az egyezésekért. Ezeket is az ördögnek kellett volna megalkotnia. De akkor hogy létezett előtte az Isten által teremtett élet?
2023. dec. 30. 11:43
 7/13 anonim ***** válasza:
59%

Elég sokan hisznek Istenben és az evolúcióban egyszerre. Ez már magábban értelmetlenné teszi az elméleted.

Arról nem is beszélve, hogy magában is értelmetlen az a sok zagyvaság amit össze hordtál.

2023. dec. 30. 16:14
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
A DNS az anyagi világhoz köthető. A lélek anyag nélkül is tovább él es ez az amit Sátán birtokolni szeretne.
2023. dec. 30. 23:23
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Kérlek áruld el nekem,hogy mi jó abban,ha egyszerű gondolkozású embereket átverve röhögsz rajtuk.

Tapasztaltam,hogy ez a tahó románok nemzeti sportja,de ez a magyaroknál szokatlan!

2023. dec. 31. 06:59
 10/13 anonim ***** válasza:
33%
Elég béna trollkodás. A drog rossz, értem?!
2023. dec. 31. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!