Az ördögnek mi a csele?
Hű, de szép válaszok!
Biztos olyan is van köztetek, aki már ledoktorált démonológiából! 😛
1. Elhitet veled, hogy nem létezik.
2. El akarja hitetni veled, hogy Isten nem létezik. Ezt gyakran úgy próbálja elérni, hogy: A mellett érvel, hogy Isten nem jóságos, mert túl sok a szenvedés a világbán és egy jó Isten nem teremtene ilyen világot, és ezért Isten nem létezik.
3. A tudományt a vallással szemben állítja, így úgy tűnhet, hogy a tudományos eredmények cáfolnák amit a biblia mond.
4. A kereszténység ellen fordít és hergel. Ezt leggyakrabba az inkvizíciók és a keresztes háborúk emlegetésével teszi.
Lehetne még írni jó párat, de ezek a leggyakoribb trükkjei. :)
A másik meg állandóan nem tudja a szervezetem elfogadni , ami jó hatással
érkezik rám---
Figyelem mi mikor, hogyan hat a szervezetemre, de a jót sosem tudtam elfogadni.... Biztos vagyok benne, hogy ennek nem így kellett volna történnie... Mert már eljutottam odáig, hogy elfogadjam magam, és ami körülvesz, de még mindig nehezen fogadom el a hatásokat ez biztos valami ördögi jelenség...
Nem kell átesni annak a lovacskának a túl oldalára sem. Nem kéne az utolsó letörött hajszálat is az ördögre fogni, különösen mert így el is van intézve és a problémát nem kell megoldani.
Pedig kell.
Kérdező a leírásod alapján sokkal inkább egy pszichológus tudnak neked segíteni és nem az, hogy az ördögre fogod a dolgokat. Kényelmesnek lehet kényelmesebb persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!