Ha nem voltak haláltáborok, akkor a deportáltakat agyon dolgoztatták? A halottakat elégették?
"MUNKAtáborok voltak. Az oda börtönzött emberek a feszített munatempóba"
Emberke! Egy baj van! A börtönbe olyan embereket csuknak akik bűncselekményeket követtek el és bíróság elitélte. A táborokba hurcolt milliók nem ilyenek voltak. Akkor hogy is kerültek oda?
"Akkor hogy is kerültek oda?"
A rendszer ellenségei voltak, ergo az állam ellen "vétettek". Ugyanez volt a helyzet a Gulágokon is. A rendszer ellenségeit vitték oda dolgozni, borzalmas körülmények közé. Tehát igen, agyon dolgoztatták őket. Valamint jellemzőek voltak a különböző járványos megbetegedések (pl. tífusz), ezért volt a táboroknak kórházi részlegük (megjegyzem ott a táborlakókat is ellátták, lsd. Sorstalanság regény).
Ha egy 60 évvel ezelőtt megtörtént nem is akár milyen tragédiát ilyen könnyen tagad le a világ, akkor mit ér a történelemtudomány? És ha a történelemtudomány ennyire könnyen hamisítható, akkor a többi tudományággal miért ne tennék ugyan ezt? E világ fejedelme nem utolsó sorban a hazugság atyja is. Még is mindig megdöbbenek, milyen könnyen vezeti orruknál fogva az övéit, még akkor is, ha az illető nem is tudja magáról, kihez tartozik, kit szolgál. Mert független ember nincs! Vagy az Isten tulajdona vagy, vagy a sátán uralkodik feletted. És ő mindent akar, csak jót nem! Még a legelszántabb, legodaadóbb szolgáját is csak gyűlölni tudja. Kihasználja, felhasználja őket, és ha már nincs rájuk szüksége, eldobja őket egy teljesen tönkre ment élettel. És ha elérte, hogy halálod után vele menj a kárhozatba, akkor teljes a diadala!
A Jézusba vetett hit reményt ad.
A zsidók maguknak is hazudnak, vagy csak nekünk? A hatmillió meséje a lauderben is tananyag, vagy csak nálunk? Képesek lennének a saját kölykeiknek is azt hazudni, hogy nagyapából szappan lett?
Én értem, hogy a ''holokauszt'' nagy üzlet, meg enélkül sehol nem lennének, de egyszer minden hazugságra fény derül. Akkor mit mondanak a fiaiknak?
Sziasztok!
Bár nem vagyok zsidó ember, őszinte megdöbbenéssel olvastam a hozzászólásokat. Úgy gondolom, hogy bárki aki a védelmébe veszi a nácik "rendszerét", vagy "munkatáborait" az mélységesen szégyelje magát! Milyen ok vezethet arra embereket, hogy bárkit is származása, bőrszíne alapján elítéljen, hogy azt kizárja a társadalomból, emberekhez méltatlan körülmények között gyakorlatilag elpusztítsa?!
Megmondom nyíltan: a beteg gondolkodás! A háborúra hivatkoztok?! Ki indította el a háborút? Ki építette fel azt a rendszert ami származás alapján különbséget tett az emberek közt, és azokat "munkatáborokba" deportálta?
Üdv. Péter
Kedves Péter!
Nem veszem védelmembe a nácikat, csak képtelen vagyok elhinni, hogy megöltek hatmillió zsidót és vagy másfélmillió cigányt.
És ha ez tényleg megtörtént volna, ilyen gusztustalanul bánjanak az áldozatok emlékével.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!