Csupán érdekelne. Aki Isten hívő, vallásos ember, annak nem kéne hinnie az álmoskönyvben, ugye?
Figyelt kérdés
Mármint Istenhívőnek tartom magam! De furcsa álmom volt. Be írtam persze a netre. Nagyon rosszat dobott ki. Azóta nyugtalan vagyok, talán még szégyellem is magam, hogy miért néztem meg. Szerintetek az ilyennek van valóság alapja? Vagy ha van hitem, akkor abban bízzak, és ilyenekkel ne is foglalkozzak?
Tudom a kérdésem is gagyi, de most nem tudok hirtelen jobb ötletet minthogy fel teszem itt a kérdést, és reménykedem, hogy tudtok segíteni. Köszönöm.
2023. szept. 20. 16:59
1/5 anonim válasza:
Mindkettő babona, szóval ha neked jól esik hihetsz bennük egyszerre
2/5 anonim válasza:
Annyira volt igaz az álom jelentése, mint a teremtéstörténet, vagy a horoszkóp. Valaki kitalált valamit, és valakik hajlamosak azt elhinni. Az igazság vagy valóság ettől független.
3/5 anonim válasza:
Ne higgy az ilyeneknek! Se Freudnak. Az is baromság.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2023. szept. 20. 21:05
5/5 anonim válasza:
Ma Isten az álmok által már nem szól hozzánk. Biblia lapjain keresztül elmond mindent, amire szükségünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!