Udvardy György /VS/ Márfi Gyula?
Nyilván személyesen egyiküket sem ismerem, de egyházi/Egyházhoz közel álló emberekről Udvardyról semmi, de semmi jót nem hallottam. Még semlegeset se nagyon.
Amit igen, az alapján szerintem orvosi eset.
Márfi püspök atyát jobban ismertem, így rá szavaznék. Udvardyról nem tudok sok mindent, csak ami a médiában megjelenik. Arra meg nem alapoznék.
Illetve egy közeli pap barátom veszprémi egyházmegyés, ő annyit mondott, hogy mikor személyes ügyben beszélt Udvardyval, akkor nem volt túl rugalmas és kompromisszumkész. Márfi Gyulát szerette.
#4 Kérdező,
igen, én sem a Veszprémi Főegyházmegyében lakom, így közvetlen tapasztalatom nincs. Viszont ez a pap barátom, akit a 3. hozzászólásomban említettem, ő is más egyházmegyéből ment át a veszprémibe szemináriumba, akkor még Márfi érsek atya volt az érsek és részben ő miatta.
Egyértelműen dr. Márfi Gyula!!! Ő a hivatásának és hitvallásának megfelelően töltötte be a pozícióját. Veszprémben köztiszteletnek, közszeretetnek lehetett részese, és a veszprémiek azóta is siratják. A szó legnemesebb értelmében vett EMBER.
Dr. Udvardy György, mióta betette a lábát Veszprémbe, csak árt és rombol. Mindent. Értsd ez alatt az ország legrégebbi székesegyházától elkezdve a hívők közösségét. Arról már nem is beszélek, ha ránézel erre az emberre, a tekintetétől a vér megfagy az ereidben. Pécsett, ahonnan idehelyezték, szerintem hálaadó szentmisét mondattak akkor, amikor elhagyta a várost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!