Milyen az igazi Isten?
Azt lehet nem tudjuk meg vallásoktól függetlenül is létezhet egy igaz Isten csak a Bibliában mindig megvan személyesítve emberi tulajdonságokkal ami lehet nem is igaz csak mi agattuk rá.
Szerintem ha valóban létezik nem tudjuk elképzelni se milyen a természete aki képes egy univerzumot létrehozni felfoghatatlan erővel bír.
Mármint, hogy létezik-e valamiféle isten?
Olyan biztos nincs, aki meg akarna mutatkozni előtted.
Tehát akkor máris nem "igazi", hiszen semmit nem tudhatsz meg róla.
A fantáziálgatás hatásait meg láthatod a történelemben.
- Csukd össze a Bibliát,
- nyisd ki a szemed, nézz körül a világban (hiszen azt is "ő teremtette").
és MEGTUDOD.
És mi van akkor ha Jézus létezett tényleg élt a földön, de Isten nem létezik, hanem csak a papok közül valaki találta ki Istent, úgy mint a fogtündéreket és a boszorkányokat is kitalálták, hogy féljen valamitől az ember.
Mert én olyat hallottam, hogy Jézus valóban élt a földön, de Istent csak a papok közül valakik találták csak ki.
1János4,7-8
Szeretteim, szeressük egymást, mert a szeretet az Istentől van; és mindaz,aki szeret, az Istentől született, és ismeri az Istent.
Aki nem szeret, nem ismerte meg az Istent;mert az Isten szeretet.
1Korintus13,4-8
A szeretet hosszútűrő,kegyes;a szeretet nem irigykedik,a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel.
Nem cselekszik éktelenül, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a gonoszt,
Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal;
Mindent elfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltűr.
A szeretet soha el nem fogy;de legyenek bár jövendőmondások, eltöröltetnek; vagy akár nyelvek, megszűnnek; vagy akár ismeret, eltöröltetik.
"hallottam, hogy Jézus valóban élt a földön, de Istent csak a papok közül valakik találták csak ki."
Nem egy paptól hallottad ezt is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!