Értelmes döntés, hogy 7 milliárd forintot kiad az ország a papi kényeztetésére-üdültetésére?
Komolyan, 7 milliárd forintból inkább rendeznék az egészségügyet vagy bármely szociális problémát, van elég javítandó szerintem....csak szerintem?
Erre parádéztatják a papit, aki nulla hasznot hozott...egy pék legalább kenyeret és tanáccsal gazdagított volna..., de ez...
Egy normális társadalmi kiadás ott kezdődik flancra, amikor a biztonság, egészség, oktatás, közellátások rendben, aztán jöhet a szórakozás, az az a papi mutogatása...
Ha a hitbirkáknak egy csuhás integető kell, akkor fizessék maguknak külön, mint a tűzijátékot is kellene ugyanígy.
Téged nagyon felzaklatott kérdező a pápa látogatása, hogy napok óta írod ki vele kapcsolatban a kérdéseidet :)
Remélem azért, hogy lassan sikerül megnyugodnod, a vérnyomásod is lassan helyreáll, ha nem, akkor javaslom, keress fel egy szakorvost, aki fel tud írni hatékony idegnyugtatókat.
"akkor fizessék maguknak külön"
Megfizetik, a katolikus jelenleg még mindig a legnagyobb társadalmi csoport, az általuk befizetett adó messze fedezi ennek költségét. Sőt szinte csak filléreknek hat ez a 7 milliárd.
Én továbbra is csak a gyakorló katolikusokat tartom számon,nem azokat akik csak azért mondják magukat annak mert csecsemőként a szüleik megbillogztatták a pappal őket.
Úgy már nem lesz ez olyan nagy szám.
Szerintem hamarosan megérkeznek a KSH adatok és kiderül. Így nem kell becsapós vagy másokat becsapatós egyéni vélelmekre alapozni.
15
Az van,hogy akit megkeresztelnek és onnantól(csecsemőkor) egyáltalán nem érdekli a vallás,azok is mondjuk katolikust mondanak népszámláláskor.Talán pont a kormány agitálása az ami mérsékelte ezt a beidegződést.
Úgy látom, te már előre magyarázkodsz, ember, még ki se jöttek az adatok, minek előre magyarázni a bizonyítványt? :D
Várjuk már meg legalább.
Amúgy én meg olyanokat is ismerek, akiket katolikusnak kereszteltek, de nem tartják egyáltalán vallásukat és nem is vallják magukat annak.
Kár, hogy a kérdezőt nem lehet lepontozni.
Bár mindegy, eléggé leminősiti magát a kérdéseivel meg kommentjeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!