Had szinesítsem a kategóriát mert nagyon uncsi. Miből feltételezitek, hogy Jézus csak kitalálta, hogy ő nem e világi és a mennyországba csak rajta keresztül lehet eljutni?
Figyelt kérdés
Hisztek valamennyire a mennyországban?#Qwantumm fizika
2023. ápr. 14. 14:23
1/10 anonim válasza:
Pedig mikor elkezdtem olvasni a kérdést, és még ennél a részénél jártam hogy "Had szinesítsem a kategóriát mert nagyon uncsi." akkor még azt hittem valami nagyon durva szellemi akrobatikus logikai/filozófiai triplaszaltó lesz a kérdés lényeg, csak aztán sajnos tovább olvastam. xD
2/10 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Mi köze van ennek a kvantum fizikához, amit k-val és nem q-val írnak?
4/10 anonim válasza:
#2 úgy akadtál fenn ezen, mintha minden mást helyesen írt volna 😀
5/10 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Az egy dolog hogy néhány betű lemaradt, és nem a megfelelő ékezeteket használja.
De ez a Q-betű kiszúrja a szemem.
6/10 anonim válasza:
nem értem, most az ateistákat kérdezed, hogy miért gondolják, hogy csak kitalálta Jézus, vagy a hívőket, amiért azt gondolják, hogy Jézus NEM csak kitalálta (csak kimaradt egy szó)?
Amúgy úgy gondolom, hogy a mennyország valóságos, de nem úgy, mint a pohár az asztalon.
7/10 anonim válasza:
Elüldözöd azt a kevés embert is aki benéz ide 😀
8/10 anonim válasza:
A kvantum fizikának Jézushoz nincs sok köze.🤦♂️
9/10 anonim válasza:
Lehetséges, hogy a történelmi Jézus soha nem mondta azt magáról, hogy a mennyből jött, hanem a népi hagyomány, vagy a keresztény vallás korai vezetői színezték ki a történetét...
Aztán az került bele az evangéliumokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!