Hogyan lehetne Európában a kereszténységet visszaállítani a régi fényébe?
"58: te milyen két lehetőséget szeretnél? Lmbtq vagy halál, ugye?"
Nagyon egyszerű vagy... :-(
"63: mégis tul bonyolult neked, ha nem tudsz válaszolni"
Béke veled! Nálad a bölcsek köve.
Nem én vagyok az 58. és az a pár utána lévő válasz sem tartozik hozzám. De gondoltam leírom, hogyan látom én.
"55. Inkább élek keresztényként jelenleg, mint hogy minden nap azon gondolkodjak, hogy hány éveseknek mutogassak LMBTQ-t, meg hány nemet találjak még ki:)"
"Mert csak ez a két lehetőség létezik?"
Normális elfogadás és nem kell azon gondolkodni, hogy hány éves korban. Ezt majd a nálad okosabbak kitalálják. Kereszténység ellen sem kell dönteni de ezt majd lejjebb kifejtem. Én ezt a most már 4. változatot választom.
Már bizonyítják is a jótékony hatásait:
Persze megértem miért jutsz arra amire:
De nem ártana lassan elfogadni, hogy ez egy természetes dolog:
Gondolom azt nem kell magyarázni, hogy mennyi kárt okozhat ez az egész:
https://www.youtube.com/watch?v=xmzrybzjXbg
" Nagyon sok mindenen mentem már keresztül, voltam depressziós, anorexiás, bulémiás, voltak öngyilkos gondolataim,"
Ő csak az öngyilkos gondolatokig jutott el amikor feltette a videót. Mások ennél tovább is mentek sajnos. Pedig hány ártatlan gyerek életét lehetett volna megmenteni és milyen könnyedén.
De ott van még sok más, mint a videóban lévők akik csak nem lennének depresszióba és öngyilkos közeli állapotba kergetve.
De tudom, hogy ez az egész titeket nem érdekel. A valóság nem érdekel titeket. Páran közülőteke hivatkozik a vallásra ami régen elfogadta azt amit most annyian gyűlölnek.
Ezt szépen egy keresztény tudós ki is derítette már és a könyvében szépen tárgyalta is. Ha érdekel (bár úgy sem fog) akkor a címe Same-Sex Unions in Premodern Europe.
Tök jó, hogy "számozgattok", Kedves "anonim"-ek mint a börtönben a megszólításkor...:)
Na ez, pl. egy sötétség...
Azt mondanám, hogy igazán hitvány ember az, aki egy "anonim" fórumon a kitalált nevét sem képes vállalni.
Ha nem képes a válaszában megnevezni, akinek válaszol, akkor még rossabb...
Ki venne komolyan egy ilyen hozzászólót?
"Hogyan lehetne Európában a kereszténységet visszaállítani a régi fényébe?"
Most sötétebb, mint valaha volt. Még 100 év, és el is tűnik, ha előbb nem.
Don, erre a (ál)névválasztásra azért nem lennék olyan büszke. Ha neked emberek szuverén döntésével van gondod, arról, hogy mit akarnak megosztani magukról és ebbe szólnál bele, akkor te nagyobb sötétségben élsz még most is, mint a kereszténység valaha volt.
Amugy mutass igazi példát, ha don vagy. Ird ki neved lakcímed, bohóc. Ha nem tetszik a gyik szabályzata, hajrá, válassz neked jobban tetsző fórumot.
"Azt mondanám, hogy igazán hitvány ember az, aki egy "anonim" fórumon a kitalált nevét sem képes vállalni."
Én meg azt mondanám hogy igazán ostoba aki ilyent leír, min te.
Egyszerűen azért nem vállalom a nickemet, mert meguntam az egyeseknek nem tetsző válaszaim miatti folyamatos zaklatásokat, témákon keresztüli "üldözéseket", teljesen más témában is lepontozásokat előző válaszok miatt ( nem mintha a százalék bármit is számítana).
"mint a börtönben a megszólításkor"
Te is csak Zs-kategóriás amcsi filmekből szereztél "tudást" a börtönökről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!