Hogyan lehetne Európában a kereszténységet visszaállítani a régi fényébe?
"Ember, hagyd az ateista provokátorokat is mondj egy dátumot ennek a fénykornak, amivel kezdhetünk valamit."
Ja igen, akartam írni, csak közben olvastam a 33-as hozzászólást, és hát ő nagyjából jól felvetette mire gondoltam.
Kedves "Lucifer-666" látom te jól elvagy a magad világában.
"A homofóbia nem mentális betegség."
Az okozza.
De egyébként jópár homofóbiás esetén gyanítanék mentális problémát. De itt már kérdés, hogy a mentális gondjaik miatt lettek homofóbiásak vagy az okozta-e a problémáikat.
Arról nem is beszélve, hogy az utálkozó, kirekesztő magatartásuk káros a másik oldalra és rájuk is. Mindezt az viselkedést pedig teljesen alaptalanúl csinálják. Pontosabban értelmes érv nélkül.
De hogy lehetne vissza állítani a kereszténységet amikor többségben vannak az ateisták? (Magyarországon is).
Hogy lehet Istentől beszélni egy materialistának? Kb. mintha a piros színről akarnál beszélni egy vak emberrel.
44.
Annyira nem biztos, hogy téves lenne ez a szó használat.
Fóbia:
"A fóbia indokolatlan viszolygás vagy ösztönös félelem meghatározott tárgyaktól, helyzetektől vagy személyektől, amely(ek) igazolhatatlan voltát a személy is felismeri, de szabadulni nem tud tőle."
Itt pedig azt a szót használja, hogy "viszolygás" ami szinonimai között szerepel az "undor", "utálat" és "gyűlölet".
Persze ha téged zavar az, hogy ezzel a szóval illetnek téged akkor kitalálhatsz egy pontosabb szót és elterjesztheted. Persze ott van mindig az a lehetőség is, hogy nem kell homofóbiásnak lenni és akkor nem mondják az emberre, hogy az.
A tudomány már letaszította a keresztény egyházat a világi dicsőség csúcsáról.
Súlyos fenyegettetés, általános létbizonytalanság, elnyomás, teljes reménytelenségnek kellene ahhoz beköszönteni, hogy az emberek tömegesen visszatérjenek a keresztény hithez. Nem kizárt hogy egyszer eljön.
Nyilván ezt senki sem akarhatja.
Békeidőben, jólétben nem fog sehogy visszaálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!