Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha már összeházasodtak, akkor...

Ha már összeházasodtak, akkor bárhogy, bármilyen pózban, bármennyit lehet szexelni?

Figyelt kérdés
Tehát mehet orál, anál, szerepjáték, bdsm, fétisek, bármi? Mert ugye házasok már.
2023. jan. 23. 12:15
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
27%

29

Ha aberrációt akarsz akkor ott van a gondolkodás módod.

2023. jan. 23. 19:41
 32/40 A kérdező kommentje:

Érdekeseket mondtok köszi s válaszokat!

Amúgy én csak érdeklődöm, én nem vagyok vallásos, egy nagy buja rib.anc vagyok, aki már milliószor szexelt, pedig nem házas és még nem tervez gyereket, sőt jobbat mondok, nem is egy emberrel csináltam és gondolhatjátok hogy az évek alatt hány orálban volt részem :D (ezt most csak a valláskárosult válaszoló idegesítésére mondom :D)

2023. jan. 23. 19:41
 33/40 anonim ***** válasza:
15%

Isten küldötte Mohammed próféta (béke legyen Vele) fellépett a szerzetes létforma és a cölibátus kialakulása ellen az Iszlámban.

Azt mondta Allah őt szereti a legjobban az emberek között, ő mégis házasodik a nőkkel és nincs ebben semmi kivetnivaló, sőt aki túlságosan megtartóztatja magát az bűnt követ el.

Kizárólag menstruáció ideje alatt tilos a szeretkezés, illetve Ramadán alatt napnyugtáig.

2023. jan. 23. 19:51
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
A párom akkor is lefekszik velem, amikor menstruálok (igaz, a nyalást addig hanyagoljuk), nem kényes, én pedig ugyanúgy vágyok a szexre ilyenkor is.
2023. jan. 23. 20:01
 35/40 anonim ***** válasza:
37%

Az én értelmezésem szerint, a vallásom elsősorban azért tiltja az anális szexet, és a menstruáció alatti szeretkezést is, mert kényesen ügyel a tisztaságra.

Az Iszlám nem az élvezet ellen van, hanem európai szemmel nézve még mai értelemben véve is "tisztaságmániás".

2023. jan. 23. 20:05
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ám a zuhanyban is szexelni. XD
2023. jan. 23. 20:12
 37/40 anonim ***** válasza:
77%
Több arab országban jártam már, sokkal több a szemét és a büdösebb, igénytelenebb ember, mint Európa nagyjában, szóval az biztos, hogy a valódi tisztaság nem igény számukra.
2023. jan. 23. 20:13
 38/40 anonim ***** válasza:
12%
Kamu kérdés, csak valamelyik ide járatos ateista trollkodik.
2023. jan. 23. 20:20
 39/40 anonim ***** válasza:
6%

"De nem tudom mi számít Isten szerint annak :D az orális szex aberráció pl?"

Istenem, te gondolkodó lényeket akartál teremteni, nem birkákat. Szabad akaratot adtál nekik, hogy választhassanak jó és rossz között. Az orális szex jó. Persze, az is belefér a szabad akaratba, hogy valaki rossznak tartsa. De legalább ne kenje rá Istenre.

2023. jan. 23. 22:40
 40/40 Jégszív ***** válasza:
58%

"Nem tudjátok, hogy testetek a bennetek lakó Szentlélek temploma, akit Istentől kaptatok?"

/I. Kor. 6. 19./

Ha bárki ezt komolyan gondolja, annak kár magyaráznom.

2023. jan. 24. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!