A következő videóban Puzsér Úréktól nagy igazságokat hallhatunk erkölcsről, morálról és még sok mindenről. Ezzel szemben a kedves ateista vita partnerük semmit nem tud.
A gond a videóval hogy nagyon hosszú, viszont bitang jó. Én mint ki a témában érdeklődő, nem bírtam megállni, hogy ne hallgassam végig.
puzsér egy farok. nem csak ebben a témában, hanem általánosan.
2023. jan. 2. 23:40
2/10 anonim válasza:
Nem bírom Puzsért hallgatni. Izomból próbálja a beszélgetőpartnereit letorkollni, és állandóan sarkít, végletekben képes csak gondolkodni. 10 perc után leállítottam, bár a téma érdekes volt, érdekes lehetett volna.
2023. jan. 2. 23:48
3/10 anonim válasza:
Ha végighallgattad, nyilván össze tudod foglalni a lényegét.
2023. jan. 3. 00:28
4/10 anonim válasza:
Ez leírva nem érhető el valahol? Szívesen végigolvasnám, de Puzsért lehetetlen végighallgatni.
2023. jan. 3. 04:37
5/10 anonim válasza:
Pucér egy mindenhez IS értő bunkó paraszt.
2023. jan. 3. 14:37
6/10 anonim válasza:
Hogy a személyiségzavaros, permanens belső dühvel küzdő Puzsér kit olt le meg kit nem, az egyáltalán nem számít. Puzsér a félműveltség szobra, mindenről nagyon szilárd és dühös véleménye van, csak éppen nem ért a témához.
Az a baja, hogy egy kontrolláló anya mellett nőtt fel, és ezt a traumát azóta sem terápiáztatta ki magából.
2023. jan. 3. 16:11
7/10 anonim válasza:
Szerintem Puzsér Robi egy fantasztikus ember.
2023. jan. 4. 10:19
8/10 anonim válasza:
Várnám, hogy egy Orosz Lászlóval vitatkoznak az ateizmusról. Na ő is hangos tud lenni és fizikus. Puzsér kukkolna. Neil Degrasse Tyson biztos helyre pakolná Puzsért.
2023. jún. 18. 07:42
9/10 A kérdező kommentje:
"Várnám, hogy egy Orosz Lászlóval vitatkoznak az ateizmusról."
Orosz László egész végig csak terelt a Nagy Gergely elleni vitáján.
2023. jún. 18. 07:51
10/10 anonim válasza:
Ezért írtam a másik alakot is, mert esetek nagy részében nincs tökéletes viták semmiből, ha műsorban, mint szórakoztató termékként állítják elő inkább. Magyarország kifejezetten probléma nem csak az angolszász világban. Egyeben exkeresztény exfundamentalista és exmuslim ateistákat is említhetek, de azok mind külföldiek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!