Elgondolkodtatok e már arról hogy Jézus lehetett akár UFO is?
SZERINTEM AKI ILYEN KÉRDÉST TESZ FEL MENJEN ORVOSHOZ.
AKI ILYENRE VÁLASZOL SZINTÉN.
(VESZEM A KABÁTOM...)
Akkor minek válaszolsz a kérdésre??????
Vagy az is lehet hogy az agya 100% kapacitáson volt és ezért volt képes olyan dolgokra amikre mi lehet soha nemfogunk rájönni
az első kommentelőnek: amit jézus csinált, azt az egyiptomiak 2000 évvel ELŐTTE CSINÁLTÁK, TANÍTOTTÁK.
a kérdésre a válasz: igen elgondolkodtam, és arra jutottam, h talán isten lehetet az UFO és amit a biblia " paradicsomnak" említ az egy kísérleti központvolt. De jól tudnak takarítani maguk után, meg egyébként is szodoma és gomorrára atombombát! dobtak, és tudományosan is be bizonyították h a felszínt nukleáris robbanás deformálta el. és lehet hogy ezek az idegenek most is köztünk vannak, és jókat röhögnek rajtunk, hogy mennyire hülyék vagyunk.
igazad van utolso előtti jot röhögnek rajtunk ugy mint mi is röhögünk a sok hiszékenyen ott akik a templomot járják a mesekönyvükkel mint az ovisok és elhiszik hogyy a négynapos hulla feltámadt istentől és lemerevednek
éss ez nekik a kielégülés
persze hogy ufo volt csak régen még nem ugy hivták hogy ufo hanem isten
az ufok el vitték a nőket felcsinálták volt egy jo éjszakájuk a nőknek
azota a mondás hogy ha jol megd.gsz egy nőt akkor azt mondja neked isten vagy
Inkább írtál volna földönkívülit, mert az ufo az azonosítatlan repülő objektumot jelent.
Egyet viszont remélek, ha tényleg földönkívüli volt, akkor ezek a földönkívülieknek van annyi eszük, hogy több ezer fényévre elkerülnek minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!