Ha jézust nem keresztre feszítették volna, hanem pl. kokain túladagolásban halt volna meg, akkor az emberek a nyakukban kereszt helyett egy üvegcse kokaint hordanának?
Figyelt kérdés
Ergo kokain lenne a kereszténység szimbóluma? A neve meg az lenne, hogy kokainság?2022. okt. 19. 15:03
11/15 anonim válasza:
#9#: "Én nem tudom, hogy az írásodban hol rejlik a válasz a kérdésemre, legalább megtudtam, hogy beteg vagyok legbelül. De köszönöm a prédikációt"
Nos a kérdésed nagyfokú éretlenségre utal. Sajnálom, hogy nem látod és nem érted. Ha valaki drog miatt hal meg túladagolás miatt, az semmikép sem hasonlítható össze egy kivégzéssel! Érted a különbséget??? Én még olyan hivatalos kivégzésről nem hallottam, amit drog túladagolással halytottak volna végre!!!! Te hallottálmár ilynről???
12/15 A kérdező kommentje:
Méreg általi kivégzés egészen gyakori. Vannak mérgek, amik kis dózisban pl.: hányást, hasmenést okoznak, nagy dózisban halált. Kokain is ugyan ez, csak kis dózisban hányás, hasmenés helyett stimulál. Így már nincs is nagy különbség méreg és drog között. Talán (biztosan) azért, mert drog = méreg. Köznyelvi értelemben kettő között az a különbség, hogy előbbi kis dózisban a megélő számára pozitív tüneteket produkál.
2022. nov. 5. 11:49
14/15 anonim válasza:
Az ilyenek miatt, mint a kérdező, felül kellene vizsgálni a közoktatást (ahova ő csak drogozni járt be).
15/15 A kérdező kommentje:
Meglepő lesz számodra, de másodéves mérnök hallgató vagyok egész jó jegyekkel, szóval kétlem, hogy pont miattam kéne felülvizsgálni az oktatást:)) (Eltekintve attól, hogy az egyetem nem számít közoktatási intézménynek)
2023. jan. 4. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!