Keresztények miért nem beszélnek arról hogy üldözték az ókor más vallásait?
Ez a másfél pipás muszlim az igazán gyilkos hajlamú, és 100%-ig védett bármiféle érv ellen.
Abszolút felesleges vele bármiről is beszélni.
Vidiripi
"És persze a muszlimokat rágalmazza miközben a keresztény USA támadta meg a muszlim országokat a Közel-Kelten és okozta 2-3 millió muszlim halálát. A robbantgató terrorszervezeteket mint az ISIS, az USA hozta létre."
Ebből is látszik hogy mennyire gyenge az iszlám. Hiszen a saját földjükön a saját embereiket el lehet téríteni pénzel, ígéretekkel vagy ki tudja mivel vették rá őket hogy elárulják a saját népüket is. Ilyen könnyedén!
És nem csak hogy elárulták de simán gyilkolásszák a saját népüket!
- Mondjuk nincs ebben semmi meglepő hiszen Mohamed is ugyan ezt tette! Hadsereggel vonult a saját népe és szülővárosa ellen és karavánokat gyilkolt le fosztott ki.
"Az USA elnöke a Bibliára tesz esküt és nagy többségében az USA népessége keresztény. Bush elnök egy keresztes hadjárathoz hasonlította az USA katonai támádását."
Bush nem ismeri sem a kereszténységet sem Jézust! Ha ismerné akkor tudná hogy Jézus soha nem háborúzott és nem ölt meg senkit!
- És milyen esküt tesz? Mi az eskü szövege?
"A Biblia tele van népirtásra felszólító paranccsal. Külön fel is szólít a Biblia hogy a nőket és gyerekeket is meg kell ölni."
De nem a keresztényeknek. Jézus nem ölt sem nőket sem gyerekeket sem férfiakat.
Keresztény = Krisztus követő
A muszlimok miért hazudják be mindig hogy a keresztényeknek ölniük kell amikor Jézus nem tette?
Mohamed hadsereget toborzott magának, Jézus tanítványokat és egy kivételével az össze tanítványét megölték. De egyik tanítványa sem folytatott fegyveres harcot.
"Ebből is látszik hogy mennyire gyenge az iszlám. Hiszen a saját földjükön a saját embereiket el lehet téríteni pénzel, ígéretekkel vagy ki tudja mivel vették rá őket hogy elárulják a saját népüket is. Ilyen könnyedén!"
Hát ez jó :) Magyarországon az emberek fele otthagyta a kereszténységet, a másik fele pedig hobbi keresztény. Ebből is látszik hogy mennyire gyenge a keresztlénység. Hiszen a saját földjükön a saját embereiket el lehet téríteni pénzel, ígéretekkel vagy ki tudja mivel vették rá őket hogy elárulják a saját népüket is. Észlény :)
"És nem csak hogy elárulták de simán gyilkolásszák a saját népüket!"
Most éppen két keresztény ország gyilkolja egymást Európában. A sasját népüket gyilkolják mert mindkette keresztények és szlávok. Észlény :)
"Bush nem ismeri sem a kereszténységet sem Jézust! Ha ismerné akkor tudná hogy Jézus soha nem háborúzott és nem ölt meg senkit!"
A Bibliában tengernyi vers van ami gyikolásra, népirtás ad parancsot.
"De nem a keresztényeknek. Jézus nem ölt sem nőket sem gyerekeket sem férfiakat."
De a Bibliában Isten parancsolta meg hogy a nőket és gyerekeket is meg kell ölni. Keresztények szerint Jézus maga Isten így akkor Jézus parancsolta meg hogy a nőket és gyerekeket is meg kell ölni.
"A muszlimok miért hazudják be mindig hogy a keresztényeknek ölniük kell amikor Jézus nem tette?"
Jézus tényleg nem ölt mivel Isten prófétája, de a Biblai azt parancsolja hogy öld meg azt aki másban hisz.
"Mohamed hadsereget toborzott magának, Jézus tanítványokat és egy kivételével az össze tanítványét megölték. De egyik tanítványa sem folytatott fegyveres harcot."
Mohamed próféta azért tudott hadsereget szerezni mert százezrek követték. Jézust nem követte senki néhány tanítványon kívül. Ha pedig gondod van a hadsereg toborzással mirt nem problémázol a Biblián ami tele van azzal hogy a zsidük hadsrege kiket mészárolt le Isten parancsára. Tehát téged az zavar hogy a muszlimok önvédelemböl hadserget szervezetk de nem zavar téged az hogy a Biblában a zsidók hadserege tömegesen gyilkolta a nőket és gyerekeket.
"Az USA elnöke a Bibliára tesz esküt"
A terrorista is azt kiabalja, hogy Allah, szóval...
Titus Pullo látom fel sem fogtad mit mondok. Semmi közöm a szélsőségesnek mondott muszlim állásponthoz. Sőt, az ilyen szélsőségesekről az a véleményem hogy a keresztények támogatják őket hogy így ártsanak az iszlámnak.
Én csak szembesítem a keresztényeket az igazsággal mellébeszélés vagy kozmetikázás nélkül. Abdullah testvérem is ezt teszi csak finomabban fogalmaz, Drakula viszont azt sem tudja mit beszél.
"Egyébként nem azt mondtam, hogy szélsőséges vagy, hanem azt, hogy annak mutatod magad."
Hogy mi bajod van? :))) Kb minden kérdésnél leírom hogy a szélsőséges iszlamsták mögött keresztények vannak, és szerinted én egy ilyennek akarom mutatni magam? :)
"valójában nem hiszel semmiben. Hogy poénból vagy kompenzációként próbálod magadról minél jobban bebizonyítani, hogy muszlim vagy, azt nem tudom, de igazából ennyire nem is érdekel."
Az hogy én muszlim vagyok csak rám tartozik és Allahra. Senki másra. Hogy ki miben hisz az illető dolga és majd Allahnak kell számot adnia a hitéről, szóval egyáltalán nem célom hogy neked vagy másnak bizonygassam hogy muszlim vagyok. Az én célom az és már ezerszer leírtam hogy egyrészt bizonyítsam az a sok borzalom amivel a keresztények az iszlámot rágalmazzák, valójában a keresztény vallás tanítása, másrészt célom hogy a Bibliával bizonyítsam az iszlám Isten egyetlen igaz vallása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!