Ha a mágiát, okkultizmust legalább annyira lehet jó dolgokra használni, mint rosszra akkor miért ítélik el azt az ábrahámita vallások? Miért tiltják az ábrahámita vallások úgy un block az okkultizmust?
Ha lehet vele gyógyítani vagy aurát és csakrát (tisztítani, megnyitni?) Akkor rossz nem lehet.
Szemfényvesztés?
Van különbség mágia és bűvészet között.
"Van különbség mágia és bűvészet között."
Igen. A bűvészet nem állítja hogy varázsolna. Tudja mindenki normális esetben hogy csak trükk.
Míg a csakra tisztítás és hasonlók esetén azt próbálják elhitetni hogy nem trükk. Ezért is működik részben.
Ott az a lényeg hogy elhitesd a másikkal hogy működik amit csinálsz vagy nem lesz belőle pénz.
"Ha lehet vele gyógyítani vagy aurát és csakrát (tisztítani, megnyitni?) Akkor rossz nem lehet."
Mondom szerintk nem lehet. Meg amugy mások szerint se.
Egy 67 %-os felpontozta az 1-es válaszom, majd le pontozta a 2-est.
Miért?
Én olvastam már olyat hogy:
Abból indultak ki azt hiszem hogy az ilyen dolgok a sátán vagy valami más hatalmát használják ezért rossz.
Azt hiszem az is benne volt hogy amikor ilyet használsz akkor nem bízol Isten segítségében.
De itt felmerül a kérdés hogy mi van azokkal akik Istenhez fohászkodva tekintenek a jövőbbe és tesznek ugyan ilyen dolgokat.
Engem nem az érdekel hogy ki volt.
Hanem az hogy miért adott egyszer zöldet, egyszer pirosat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!