Jehova tanúi mit gondolnak arról, hogy Michael Jackson közéjük tartozott egy ideig?
Tudomásom szerint Michael Jackson is Tanú volt, de aztán otthagyta a szervezetet. Jehova tanúi azokat, akik otthagyják őket hitehagyottnak tartják, és a továbbiakban nem igazán foglalkoznak velük. Ebből fakadóan érthető, hogy nem írnak róla.
Azonban gondolom van róla véleményük. Számukra kínos, hogy egy ilyen nagy sztár kilepett onnan? esetleg valahol büszkék rá, hogy közéjük tartozott?
Vagy semleges nekik a téma?
Szerintem ne keress túl mély dolgokat ebben. Nincs kedve válaszolni azt kész. Vagy ahogy írtam, nem ismerte Májkül Dzsekszont. Vagy nem érzi fontosnak, hogy erre válaszoljon. Satöbbi...
Egyébként a zenékkel nem az a problémájuk, hogy "világi" zene. Hanem az, hogy ne beszéljenek benne csúnyán és istennek nem tetsző életmódról és egyéb dolgokról. Aminek a szövegét lehet érteni (mert mondjuk magyar vagy a hallgatója, ismerőse tud angolul) akkor azt nyugodtan lehet hallgatni. Én rokonom is hallgat Modern Talking-ot és Ottawan-t meg Boney M.-et pedig Tanú.
De például Ő is szereti hallgatni Modern Talkingtól a Sexy Sexy Lover-t ami már azért kicsit megkérdőjelezhető így a cím alapján is. De igazából nem érti a szövegét nekem meg nincs szívem közölni vele 😁
Lényeg az, hogy azért annyira nem veszik komolyan ezt a zenei hallgatásos dolgot. Amúgy is az ember ha egyedül van azt csinál amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!