Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jehova tanúi mit gondolnak...

Jehova tanúi mit gondolnak arról, hogy Michael Jackson közéjük tartozott egy ideig?

Figyelt kérdés

Tudomásom szerint Michael Jackson is Tanú volt, de aztán otthagyta a szervezetet. Jehova tanúi azokat, akik otthagyják őket hitehagyottnak tartják, és a továbbiakban nem igazán foglalkoznak velük. Ebből fakadóan érthető, hogy nem írnak róla.

Azonban gondolom van róla véleményük. Számukra kínos, hogy egy ilyen nagy sztár kilepett onnan? esetleg valahol büszkék rá, hogy közéjük tartozott?

Vagy semleges nekik a téma?

2022. máj. 28. 14:26
 1/8 A kérdező kommentje:
Egy Tanú amúgy hallgathatja Jackson dalait?
2022. máj. 28. 14:28
 2/8 SIDLER22 ***** válasza:
100%
Semleges nekik. Szerintem a tagok fele (tekintve, hogy 60 fölötti az átlag korosztály) azt se tudja, hogy létezett ilyen ember. Páran tudják, hogy Tanú volt.
2022. jún. 6. 10:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy a Jehova tanúi nem mertek ideírni, pedig láttam, hogy aktív az egyik az oldalon.
2022. jún. 6. 10:58
 4/8 SIDLER22 ***** válasza:
Hát lehet, hogy nem nézi hetente az oldalt. Vagy nem vette észre a kérdést. Én is több témakörben válaszolgatok és van, hogy 2-3 hétig nem nézek egy témakört.
2022. jún. 6. 12:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Itt van a vallás/valláskritika rovatban. Szóval látta a kérdést, ami még mindig előkelő helyen van, szándékosan nem válaszolt.
2022. jún. 6. 12:33
 6/8 SIDLER22 ***** válasza:

Szerintem ne keress túl mély dolgokat ebben. Nincs kedve válaszolni azt kész. Vagy ahogy írtam, nem ismerte Májkül Dzsekszont. Vagy nem érzi fontosnak, hogy erre válaszoljon. Satöbbi...

Egyébként a zenékkel nem az a problémájuk, hogy "világi" zene. Hanem az, hogy ne beszéljenek benne csúnyán és istennek nem tetsző életmódról és egyéb dolgokról. Aminek a szövegét lehet érteni (mert mondjuk magyar vagy a hallgatója, ismerőse tud angolul) akkor azt nyugodtan lehet hallgatni. Én rokonom is hallgat Modern Talking-ot és Ottawan-t meg Boney M.-et pedig Tanú.

De például Ő is szereti hallgatni Modern Talkingtól a Sexy Sexy Lover-t ami már azért kicsit megkérdőjelezhető így a cím alapján is. De igazából nem érti a szövegét nekem meg nincs szívem közölni vele 😁

Lényeg az, hogy azért annyira nem veszik komolyan ezt a zenei hallgatásos dolgot. Amúgy is az ember ha egyedül van azt csinál amit akar.

2022. jún. 6. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Michael Jacksont mindenki ismerte te jó ég 2-es🤦‍♀️
2022. jún. 6. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy Papó pál vagy az ugrabugra volt tag, most meg nem az? A lényeg a miérteken van és nem a személyeken.
2022. jún. 13. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!