Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha Isten létezik, akkor miért...

Ha Isten létezik, akkor miért a gonosz, gazdag embereket segíti csak az életben?

Figyelt kérdés
A politikusok gazdagok, és konfliktusokat szeretnek kirobbantani, de nekik még sem származik bajuk semmiből. Ők nyugodtam élik az életüket, költhetik nyugodtan a sok pénzüket amire akarják, bármit megkaphatnak. Míg egy átlag embernek, mint nekem meg jutnak a nehézségek. Már az engem nem vigasztal, ha a pokolra kerülnek, mert míg éltek, legalább csodálatos és nehézségektől mentes életük volt. Bár én nem hiszek a pokolban meg ilyesmikben sem.
2022. febr. 22. 20:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%

11. Kevesebb extasy tabletta és LSD,meg Kokain fogyjon el a céges bulin főnök úr!

És talán még helyrejön az agyműködése...

2022. febr. 22. 20:40
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
Matolcsynak köszönheti a fia, hogy 65 milliós Porsche-val jár. Összeköttetések. Várkonyi Andreát töcsköli Mészáros, stb. Istennek semmi köze ezekhez a dolgokhoz.
2022. febr. 22. 21:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy tisztes megélhetést elérhet az is aki nem gonosz. Sőt nem minden gazdag ember gonosz. Aki pedig boldog, az nem a gazdagságtól függ. Sok múlik persze a szülőkön, hogy mit hagynak a gyerekükre, mire tanítják.
2022. febr. 23. 08:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Na és aki hisz Istenben, az ezek mögött a körülmények, adottságok, tulajdonságok, és a saját döntéseik és elégedettségük mögött is Őt látják.
2022. febr. 23. 08:17
 15/18 pelgrim ***** válasza:
7%

Jó lenne, ha tudnád:

1. A gazdag emberek nem feltétlen gonoszak.

2. Hogy miért éppen a gazdag embereket segíti az életben?

Talán azért mert a jómódú emberek a helyes módon fordulnak hozzá.

2022. febr. 23. 13:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindenkit segít.
2022. febr. 23. 14:30
 17/18 anonim ***** válasza:
15-ös, de egy biztos, hogy a gazdag nehezebben kerül a Mennybe, mint a teve átmegy a tű fokán. Tehát mondhatjuk baromi kicsi esélynek. Ezt Jézus mondta.
2022. febr. 24. 19:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Imádom hogy mindenki profi cégvezető itt, közbe csak ugyanúgy drága pénzeket kér el, és olcsón csináltatja másokkal 😂
2022. febr. 25. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!