Ha Isten létezik, akkor Isten akaratát korlátozzák-e bizonyos törvények?
Isten minden szempontpól korlátlan és végtelen.
Az emberek belé vetett hite korlátozza Isten jelenlétét az emberek életében.
Annyit látunk belőle, amennyit látni akarunk.Ha minden hitedet Istenbe veted, akkor érzékeled őt. Így bizonyságod lesz ami fejleszti a hitedet.
Ez csupán hozzáállás kérdése. Istent csak az ember korlátozhatja be a saját életére vonatkozóan. Isten mindenben ott van.
Érted!? Nem erőszak a palacsintaevés, ezt szokták mondani. Meg puding próbája az evés, azt is szokták mondani. Szabadon dönthetsz.
Kérsz egy kis palacsintát? Megkostolod a pudingot?
Nem? Akkor csak durcizzál tovább, én viszont még kérek belőle,mert ez jó!:D
Tied a palacsinta, edd meg, ha annyira akarod!
Igaz, hogy értelmes ember nem enné meg, mert látja, hogy penészes, de te makacsul becsukott szemmel eszel.
Igaz, van aki szól, hogy nyisd ki a szemed, de te nem teszed.
Hát csak edd a romlott ételt, ha annyira azt akarod...
Megjegyzem, megkóstoltam ezt a pudingot (szülői, nagyszülői) nyomásra, hát undorító íze volt.
Azóta sokat elemeztem a pudingot, és kimutattam azért nem ízlett, mert az összetevői között embervér, bolondgomba (és még hosszan sorolhatnám a hasonló komponenseket) volt.
"Isten minden szempontpól korlátlan és végtelen."
A pécsszéli pogácsaember pedig jobban tud varázsolni, próbáld meg bebizonyítani érvekkel az ellenkezőjét!
16-os.
Mutasd a A pécsszéli pogácsaember keze munkáit.
Mutasd Isten keze munkáit!
De látszódjon rajta bizonyossággal, hogy "made in by Isten"!
18-as.
Vizsgáld meg minden nem ember alkotta dolog szerkezetét.
bele lesz írva a "neve".
Szokott koppintani az ember a természetről?
Egy öntudatlan, IQ.-val, értelemmel nem rendelkező fogalom NEM tud alkotni.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!