Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A noeprotestáns családokban a...

A noeprotestáns családokban a szülők hogyan viszonyulnak a középiskolai tananyaghoz?

Figyelt kérdés

A 9. osztályos tananyagban benne van az Ősrobbanás, mint amivel a Világegyetem keletkezett. 10. osztályban növény és állatan van, amit természetesen az evolúció szemszögéből tanulnak a diákok.

Akik evolúciótagadók, és pl. Ként Hovind előadásait terjesztik, hogyan viszonyulnak ahhoz, hogy a gyerekük az általuk elutasított, és megvetett evolúcióról tanít?

Otthon azt ültetik bele a diákok fejébe, hogy az iskolában hazugságokat/téveszméket mondanak, vagy mi?

2021. aug. 1. 23:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon remélem, hogy nem minden neo-protestáns megy el olyan messzire, mint Kent Hovind.
2021. aug. 2. 13:24
 12/22 A kérdező kommentje:

Hogy én lennék a suttyó, 32%-os?

Te sértegetsz engem, annak ellenére, hogy még az illetlen stílusod ellenére is próbálok veled is normálisan beszélni?

Na, akkor lássunk csak téged az alapján, amit itt összeraktam a kommentjeidből.

1. Te vagy a hírhedt 47%-os felhasználó is, aki évekkel ezelőtt is ugyanilyen stílusban nyomta itt. Vagyis évek óta(!) feljársz ide gúnyolódni. Na, ebből vonja le mindenki azt, amit akar.

2. Szerintem te az evolúciótagadást nem a gimnáziumi biológia tanárodtól tanultad, hanem az adventista egyházban. Azt gondolom, hogy jöttél el. Állítólag tanító voltál ott, ami ne téveszen meg senkit, mert az adventistáknál laikusok is taníthatnak, feltehetően nem vagy te képzett teológus sem.

Azt, hogy adventista voltál, egy evolúciótagadó kommentedben sem irtad, de máshol igen. A két csillag, és a stílusod alapján felismertelek.

3. Szerintem semmilyen diplomád nincs, a közelében sem voltál az egyetemnek. Ellenkező esetben nem használnál olyan hangzatos kifejezést, mint a "természettudományos diploma".

Miféle hatásvadász elnevezés ez?

Ha diplomás ember lennél, akkor megmondanád, hogy pl. MSc diplomával rendelkezel, és a molekuláris biológia a szakterületed.

Mit is lehetne elmondani rólad? Inkább nem minősítelek.

2021. aug. 2. 13:35
 13/22 A kérdező kommentje:

Valószínűleg tényleg nincs érettségije, ugyanis azzal érvel, hogy biológiából nincs érettségi, tehát abszolút nem ismeri az oktatási rendszert. Választott, ötödik tantárgynak ugyanis lehet tenni biológiából érettségit, ami lehet közép, vagy emelt szintű. Ráadásul magának is mondd ellent. Először azt mondja, hogy kihagyta a tanár az evolúciót, majd azt, hogy elmondta, mennyit kell belőle tudni. Akkor mégsem hagyta ki.

Sajnálom azokat a gyerekeket, akiknek ilyen szüleik vannak, mint ő.

2021. aug. 2. 13:48
 14/22 anonim ***** válasza:
27%

"Te sértegetsz engem, annak ellenére, hogy még az illetlen stílusod ellenére is próbálok veled is normálisan beszélni?"

Hát akkor beszélgess. Mit szeretnél mondani?

2021. aug. 2. 15:19
 15/22 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék semmit mondani, mivel a kérdésem nem neked szól. Egyébként is, veled maximum akkor beszélgetnék, ha megtanulnál kulturált módon viselkedni. A jelenlegi stílusod nem ilyen, olvasd vissza magad miket irkáltál eddig az oldalra.

Csak szólok, hogy a hozzáállásoddal alaposan lejárarod a kereszténységet. Ha a bibliai Isten létezik, nem hinném, hogy büszke rád.

Üdv.

2021. aug. 2. 17:10
 16/22 A kérdező kommentje:
*lejáratod
2021. aug. 2. 17:11
 17/22 anonim ***** válasza:
12%

"Nem szeretnék semmit mondani, mivel a kérdésem nem neked szól. Egyébként is, veled maximum akkor beszélgetnék, ha megtanulnál kulturált módon viselkedni. A jelenlegi stílusod nem ilyen, olvasd vissza magad miket irkáltál eddig az oldalra."

Ha nem viselkednétek állatok módjára, nem beszélnék veletek állatok módjára. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Évek óta személyeskedtek velem te meg a suttyó-proli társaid.

Istennel meg te ne foglalkozz, ahhoz sincs eszed, hogy ne nyald be az evolúciót és ne tagadd Istent:)

Nem járatom le Isten, még a Biblia is gyökértelen senkiknek tart titeket

2021. aug. 3. 08:38
 18/22 anonim ***** válasza:
16%

"Csak szólok"

Szólj, senkit nem érdekel, legfőképpen engem nem. Nyomorult életedért nem én vagyok a felelős, hanem te magad

2021. aug. 3. 08:39
 19/22 A kérdező kommentje:
A te életed milyen nyomorult lehet, hogy kb. 5 éve itt lógsz, és annak jelentős részében az evolúciót szidod.
2021. aug. 3. 09:01
 20/22 A kérdező kommentje:

És még te mondod azt, ha jól emlékszem, hogy az adventisták téged fenyegettek... Hát, nem tudom mi történt, de a viselkedésedből kifolyólag nem hinném, hogy az adventisták voltak csak a hibásak, ki tudja mit csináltál, te ott, ami miatt magadra haragítottad őket (hozzáteszem, a fenyegetést elítélem). De az is lehet, hogy simán, csak csúnyán elbántak veled, és a mai napig nem bírod feldolgozni, ezért kattantál be. De mivel egy gyáva ember vagy, ezért anonim módon éled ki magad, mert abban biztos vagyok, hogy élőben meghúzod magad.

De, a kereszténységet hihetetlen módon lejáratod. Jobb munkát végzel mint az ateista aktivisták, vagy az antiteisták. Hihetetlen, nem veszed észre. Te őrült vagy.

2021. aug. 3. 09:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!