Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták mit szólnak az olyan...

Ateisták mit szólnak az olyan filmekhez. melyek az ördög, démon, és szellemekkel foglalkoznak de igaz történet alapján készültek?

Figyelt kérdés

Ilyenek pl:

the atticus institute, Démonok közt, az ördögűző stb..

2021. júl. 25. 20:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Mentális betegségek mi?

Attól még nem tanul meg senki folyékonyan beszélni idegen nyelveken.

"Én meg hívő voltam, és azután lettem ateista, miután kiderült számomra, hogy ezeknek a dolgoknak gyakran teljesen természetes magyarázatuk van. Például amikor megtudtam, hogy ha az "ördögtől megszállt" embereket befektetik a pszichiátriára, és teletömik őket a megfelelő nyugtatókkal, valahogy elhagyja őket az ördög, és nem is jön vissza, amíg szedik a gyógyszert."

Mert abból hogy vannak akik tényleg csak betegek, az következik hogy az összes ilyen eset csak betegség?

2021. júl. 29. 12:31
 12/16 anonim válasza:
84%

Szerintem nézz utána jobban a mentális zavaroknak és akkor választ kapsz a kérdésedre, nem pedig lepontozni kell azokat, akikkel nem értesz egyet.

Kiírtál egy kérdést, kaptál rá válaszokat, álláspontot foglaltunk, előttem már többen is.

Kicsit nézz túl a valláson, démonikus megszállottságon, ördögűzésen, ülj le a valagadra és kezdj el gondolkodni, hogy mi minden lehet ebből igaz.

Ha van benned némi racionális rálátás, akkor rájössz, hogy nagyjából semmi sem igaz belőle.

2021. júl. 29. 12:45
 13/16 A kérdező kommentje:

"Szerintem nézz utána jobban a mentális zavaroknak és akkor választ kapsz a kérdésedre,"

Mindig ugyan az!

Ha valamit nem tudtok megmagyarázni "hát nézz utána, olvass utána"

Az aztán nagy magyarázat.

2021. júl. 29. 12:52
 14/16 A kérdező kommentje:

"nem pedig lepontozni kell azokat, akikkel nem értesz egyet."

Lepontozást meg azért kaptok, mert szűk látókörűek vagytok!

2021. júl. 29. 12:54
 15/16 anonim válasza:
100%
Rendben, ha neked ez nyugodalmat okoz, nyugodtan gondold ezt, hogy szűk látókörűek vagyunk!
2021. júl. 29. 13:04
 16/16 anonim ***** válasza:
74%

Te vagy a szűklátókörű! A mentális problémákat/betegségeket vallással/természetfelettivel megmagyarázni a 20.században volt divat.

Amúgy igen, olvass utána magadtól. Én nem látom értelmét annak, hogy arra vesztegessem az időmet, hogy mentális zavarokról magyarázzak egy vallási fanatikusnak.

2021. júl. 29. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!