Ateisták mit szólnak az olyan filmekhez. melyek az ördög, démon, és szellemekkel foglalkoznak de igaz történet alapján készültek?
Ilyenek pl:
the atticus institute, Démonok közt, az ördögűző stb..
Mentális betegségek mi?
Attól még nem tanul meg senki folyékonyan beszélni idegen nyelveken.
"Én meg hívő voltam, és azután lettem ateista, miután kiderült számomra, hogy ezeknek a dolgoknak gyakran teljesen természetes magyarázatuk van. Például amikor megtudtam, hogy ha az "ördögtől megszállt" embereket befektetik a pszichiátriára, és teletömik őket a megfelelő nyugtatókkal, valahogy elhagyja őket az ördög, és nem is jön vissza, amíg szedik a gyógyszert."
Mert abból hogy vannak akik tényleg csak betegek, az következik hogy az összes ilyen eset csak betegség?
Szerintem nézz utána jobban a mentális zavaroknak és akkor választ kapsz a kérdésedre, nem pedig lepontozni kell azokat, akikkel nem értesz egyet.
Kiírtál egy kérdést, kaptál rá válaszokat, álláspontot foglaltunk, előttem már többen is.
Kicsit nézz túl a valláson, démonikus megszállottságon, ördögűzésen, ülj le a valagadra és kezdj el gondolkodni, hogy mi minden lehet ebből igaz.
Ha van benned némi racionális rálátás, akkor rájössz, hogy nagyjából semmi sem igaz belőle.
"Szerintem nézz utána jobban a mentális zavaroknak és akkor választ kapsz a kérdésedre,"
Mindig ugyan az!
Ha valamit nem tudtok megmagyarázni "hát nézz utána, olvass utána"
Az aztán nagy magyarázat.
"nem pedig lepontozni kell azokat, akikkel nem értesz egyet."
Lepontozást meg azért kaptok, mert szűk látókörűek vagytok!
Te vagy a szűklátókörű! A mentális problémákat/betegségeket vallással/természetfelettivel megmagyarázni a 20.században volt divat.
Amúgy igen, olvass utána magadtól. Én nem látom értelmét annak, hogy arra vesztegessem az időmet, hogy mentális zavarokról magyarázzak egy vallási fanatikusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!