Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Egy transznemű (akin látszik...

Egy transznemű (akin látszik is hogy az) bemehet katolikus misére? A hívők és a pap mit szólnának hozzá, ha áldozni menne a pap adna neki ostyát?

Figyelt kérdés
2021. júl. 21. 16:03
1 2 3
 21/25 Andizsuzsi ***** válasza:
89%

"megjelenésével a híveiket bűnös gondolatra sarkallja. Már úgy értem ha úgy volna öltözve hogy tranzveszti."

Egyrészt a kérdés nem a "transzveszti"-kről szólt, másrész milyen bűnös gondolatokat tudna bennem ébreszteni egy transznemű???

2021. júl. 24. 21:10
 22/25 anonim ***** válasza:
86%

Kedves kérdező, a #19-es hívő hozzászólása meg is válaszolta a kérdésed, mit szólna a Jézust követő hívő ember:

"Én mindig a pofájukba nevetek, úgy néznek ki mint a bohócok."

Egy normális templomban egy normális pap azért szerintem nem a transznemű hívőt dobná ki, hanem ezt az elfeketedett szívű, keresztény alapértékeket taposó büszke ciszheterót kísérné ki pár megválogatott mondat mellett.

Ha én meglátnám ezt a viselkedést bárhol, akár az utcán, garantálom, hogy beavatkoznék és tennék róla, hogy soha ne tudjon ilyet tenni többé.

Az eredeti kérdésre visszatérve, korábban voltak korlátozások, pl. akinek testi hibája volt azt nem engedték be a Isten házába, de ma már nem tudok olyan helyről, ahol ezt alkalmaznák.

2021. júl. 26. 00:43
 23/25 anonim ***** válasza:
44%
Testi hibát és nyomorékot ne keverd bele! Szezont a fazonnal, baszki.
2021. júl. 26. 12:23
 24/25 anonim ***** válasza:
24%
Nem veszi észre a világ, hogy adjátok a lovat a transzneműek és homoszexuálisok alá és egyre jobban elkorcsosulnak a gyerekeitek is.
2021. júl. 26. 12:25
 25/25 anonim ***** válasza:

Kedves #23-as, a kérdező arra kérdezett rá, kik mehetnek be a misére, arra válaszoltam a Biblia szerint kik nem léphetnek a templomba. A testi hibát és fogyatékosságot nem én keverem bele, hanem a Biblia. Engem ne baszkizzál kérlek szépen, nem őriztünk együtt libát.

Ha szerinted a transzneműségnek köze van a fogyatékossághoz, az már a te problémád.

2021. júl. 27. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!