Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A papok többsége szokott...

A papok többsége szokott önkielégíteni?

Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 09:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Tuti.
2021. jún. 14. 10:47
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Bárcsak azt tennék ahelyett hogy kisfiukkal jatszadoznak
2021. jún. 14. 10:56
 3/15 anonim ***** válasza:
38%
A papok többsége idősebb korosztályba tartozik, akkor már a szexuális vágyak is sokkal kevésbé erősen vannak jelen az ember életében, tehát pusztán ez okból se gondolnám.
2021. jún. 14. 11:12
 4/15 molnarmarcell21 ***** válasza:
60%
nem tudom, de csak a házasság tilos, szóval...
2021. jún. 14. 14:24
 5/15 anonim ***** válasza:
52%

A java prostikhoz jár mert ott titokban marad,illetve mindig van a faluban nem egy asszony aki "lelkitársat" talál bennük és addig legyeskednek,hogy összejön a szex.

A másik véglet az apácák túlzott készségessége és gyerekek,szóval ha ennyi szex mellett még masztiznak is,akkor elismerésem.

2021. jún. 14. 14:30
 6/15 anonim ***** válasza:
62%

A milliárdos vatikáni kártérítések alapján megállapítható, hogy a katolikus papoknak gazdag szexuális élete van. Sajnos nem csak önkielégítést végeznek, mert akkor nem kellene milliárdos kártérítést fizetniük.

A "felszentelt" katolikus papok egy része paptársaival "járogat", más részük férfi prostituáltakat keres meg, így tette a jászberényi plébános is:

[link]

És vannak a gyermekekre vadászó katolikus papok:

[link]

Volt olyan is, hogy egy római katolikus pap mise közben is maszturbált:

A videó a nyugalom megzavarására alkalmas lehet!

[link]

2021. jún. 14. 21:47
 7/15 anonim ***** válasza:
52%

Ez az általánosítás kifejezetten taszító, ugyanis a Katolikus Egyháznak rengeteg papja van, és azért, mert vannak köztük olyanok, akik nem elvhűek, még nem jelenti azt, hogy mindegyikük olyan lenne.

Jól sejtem, hogy te is vallásos ember vagy? Ez alapján tudhatnád, hogy más felekezetben is képmutatók, sőt, ha jól emlékszem, már az Ószövetségben is azzal találkozunk, hogy a zsidók elégették a gyerekeiket a pogány isteneknek. Akkor elítéled az összes zsidót?

Gondolkozz már kicsit...

Üdv. Light

(agnosztikus)

2021. jún. 15. 02:02
 8/15 anonim ***** válasza:
74%

Valóban nem szabad általánosítani, de az is el kell hogy gondolkodtasson, hogy bizonyos magát kereszténynek nevező felekezet papjai országonként ezres nagyságrendben rontják meg a gyermekeket, és a főnökeik falaznak nekik, fizetnek milliárdos kártérítéseket. Itt azért nem egyedi esetek, hanem rendszer szintű problémák vannak.

Egy kutatás szerint a vatikáni papok között 5-ből négy homoszexuális, közben - egyébként helyesen - hivatalosan elítélik a homoszexualitást. Ez mekkora képmutatás már?

[link]

2021. jún. 15. 02:22
 9/15 anonim ***** válasza:
61%

"Valóban nem szabad általánosítani"

Örülök, hogy ebben egyetértünk.

A Katolikus Egyház egy sok tagot számláló, világszéles felekezet, így valahol nem lep meg, hogy a visszaélések is többek, mint egy kisebb felekezetnél, aminek nincs annyi tagja.

5-ből 4 pap homoszexuális? Azért kíváncsi lennék, hogy ezt a statisztikát honnan vette a szerző... Ezzel a könyvvel egyébként már én is szemeztem, de nem tudom, hogy szenzációhajászás-e az egész, vagy tényleg hiteles adatokat tartalmaz.

Egyébként én nem tudom, hogy mennyi homoszexuális pap van a katolikusoknál, de azon sem lepődöm meg, hogy vannak ott olyanok. Feltehetően némelyek pont azért mennek papnak, mert bűnnek tartják a homoszexualitást, és talán azt hiszik, hogy papként jobban meg tudnak majd bírkózni a vágyaikkal.

Light

2021. jún. 15. 02:47
 10/15 szp72 ***** válasza:
73%

@ "Volt olyan is, hogy egy római katolikus pap mise közben is maszturbált:

A videó a nyugalom megzavarására alkalmas lehet!"

Vagy inkább a köldöke táján malmozott a kezével. Hülye.

2021. jún. 15. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!