A lapos Föld hívők szerint, a Hold és a Nap is lapos?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 10. 12:19
1/11 anonim válasza:
Nem, szerintünk az van hogy a hold az sajtból van, a nap meg egy nagy lámpa amit az isten ki-be kapcsolgat odafönt.
2/11 anonim válasza:
Nincsenek igazi "laposföldhívők", csak olyanok, akiknek az a szándéka, hogy bosszantsák az arra alkalmas embereket.
3/11 Mojjo válasza:
@2: Jó is lenne. De sajnos nem ilyen rózsás a helyzet, az emberi hülyeséget nem szabad alábecsülni.
4/11 anonim válasza:
Igen, szerintünk a Föld lapos, a csillagokat meg zsinóron húzkodják. A lábad alatt, ha elég mélyre leásol, akkor pedig le tudsz esni a másik oldalon.
5/11 anonim válasza:
Azért ti hülyék jól elbeszélgettek itt, hun vannak a laposföldhívők? Lehet ti találtátok ki ;)
7/11 anonim válasza:
Én ameddig a Hortobágyon egyenes földet érzek a lábam alatt lapos föld hívő vagyok. Amikor hegyet mászok ferde föld hívő vagyok és amikor a Holdra szoktam utazni gömbölyű föld hívő vagyok. Ugye milyen megalkuvó vagyok?
8/11 anonim válasza:
A laposföld teória nem erről szól! Csupán a szervezet ellenségei terjesztik ezeket a nevetséges információkat. Ez egy titkos társaság, rendkívül régre visszavezethető magasrangú vezetői tagsággal. Csupán néhány tízezer taggal (álandó 144ezer tag), akik be lesznek avatva a mélyen őrzött titkokba.
9/11 anonim válasza:
A föld pontos definíciója geoid.
10/11 anonim válasza:
Én találkoztam olyannal aki hitte hogy lapos a föld mert a szekta ahova jár ezt vallja. Teljesen komolyan gondolja és elhiszi, mint egy agymosott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!