Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért jött rám a nevetés?

Miért jött rám a nevetés?

Figyelt kérdés
Katolikus vallású vagyok, voltam első áldozó, jártam hittanra gyerekként. A rokonom és férje 3 5 hónapja tértek meg. Mentem hozzájuk ima csoport volt pont nálluk mivel most gyüli nincs nekik 11en voltak. A rokonom és férje kiabálva orditottak hogy: Istenem draga Atyám Az Úr Jezus neveben bocsass meg igy Uram ugy Uram! Meg csúszkáltak, orditottak hogy Uram én a tied vagyok a Sátán nem vehet hatalmat rajtam! Én meg behugyoztam a nevetesbe... en is hites vagyok ! De en szepen ossze teszem a kezem ugy imadkozom vagy le terdelek de nem csúszkálok es nem ordítok... azt hittem be fosok annyira nevettem tiszta kabaré volt csúszkáltak hogy Uram Uram tied vagyok tavozz satan 😂😂
2021. márc. 6. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Énis nevettem volna xD ez kemény.
2021. márc. 6. 20:28
 2/10 anonim ***** válasza:
50%

Most akkor katolikus vagy hites vagy?

Én a temetésen voltam így.... Elkezdett énekelni a pap én meg próbáltam borzasztó dolgokra gondolni, hogy ne fulladjak meg...

3/10 anonim ***** válasza:
67%
Mert ez tényleg vicces lehetett. A helyesírásod viszont nem az.
 4/10 TotoJTD ***** válasza:
63%
Hat mert rajottel te is, hogy mennyire nevetseges hogy ez az egesz vallas (fuggetlen attol hogy kereszteny, iszlam vagy barmely) mit kepes kihozni az emberbol.
2021. márc. 6. 20:29
 5/10 anonim ***** válasza:
5%

"

Dávid zsoltára; fia, Absolon elől való futásakor.

Uram! mennyire megsokasodtak ellenségeim! sokan vannak a reám támadók!

Sokan mondják az én lelkem felől: Nincs számára segítség Istennél, Szela.

De te, oh Uram! paizsom vagy nékem, dicsőségem, az, aki felmagasztalja az én fejemet.

Felszóval kiálték az Úrhoz, és ő meghallgata engemet, az ő szentsége hegyéről. Szela.

Én lefekszem és elalszom; felébredek, mert az Úr támogat engem.

"

(Biblia, Zsoltárok könyve)

2021. márc. 6. 20:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Már kérdezted: https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

Szerintem te elmebeteg vagy. Hány ugyanolyan kérdésen vagy már túl?

2021. márc. 6. 21:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Feltétetelezhető hogy a kérdező már megkérdezte ugyanezt. Jelentettem.

Értem hogy trollkodsz és nincs jobb dolgod covid idején, de ateistaként én kérlek arra hogy legyél már 1 kicsit változatos.

2021. márc. 6. 22:17
 8/10 anonim ***** válasza:

"Mentem hozzájuk ima csoport volt pont nálluk mivel most gyüli nincs nekik 11en voltak."

Tudtommal 10 fő felett tilos, máskor a nagy hahotázás közben jelentsd is fel őket.

Azt pedig jól teszed, hogy imádkozás közben nem csúszkálsz és vonaglasz, elvégre nem vagy se ördögtől megszállott, se elmeháborodott.

2021. márc. 7. 12:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést már felraktad pár napja...
2021. márc. 7. 20:46
 10/10 anonim ***** válasza:
11%
Miért töröltetted a válaszom? Pedig a kérdésre válaszoltam. Azért röhögtél, mert bunkó vagy és mellé unatkozol is. Tanulj inkább.
2021. márc. 10. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!