Honnan veszik egyes pásztorok papok hogy már pedig van menny pokol?
Tudod ennek az a neve, hogy HIT. A pasztorodnak van egy konkrét hite mennyről, pokolról, szexről, Istenről.
Neked lehet más, az már a te hited. Neked csak a pásztorod hitéből lett eleged, ezzel nincs semmi baj. Koncentrálj a sajatodra, nem azzal válsz többé Isten előtt, hogy más hitének mennyire felelsz meg.
Kérdező, azt javaslom, hogy tanulj, mert ebből amit írtál látszik, hogy a logikád is nullán áll és a lexikális tudásod is.
Nem tudjuk mi van a halál után, a papok sem tudják, csak hiszik, amivel nincs semmi baj sem szerintem, amíg egészséges mértékig van jelen az ember életében.
Te lefeküdtél a barátnőddel, ennyi, örülj neki, ne hagyd, hogy egy ilyen egyszerű dologtól elvegye a kedved a bűntudat, amit a vallásod szerint érezned kellene. Ha pedig ki akarsz tartani a vallásod mellett, akkor ne csináld többet, de dönts, különben sem egészséges szexuális életed nem lesz, valamint egészséges hited sem.
Abból a 10000000-ból pár nullát pedig levonhatnál. :D
"Keresztény vagyok"
Valóban? Tudod mit jelent ez, mert szerintem nem. Egy keresztény nem mond ilyet, és Isten szavát sem becsmérli, mely szerint Isten egy tehetetlen, hatalmát elvesztő személy.
A Biblia megirását Isten felügyelte, és van hatalma vigyázni arra, hogy ne tegyenek maradandó kárt a szavában. Ellenben, nem kérhetne számon senkit amikor eljön, hogy itéletet hajtson végre az engedetleneken.
Sajnos nem bizol Istenben, ezért gondolkozol és teszel ilyesmit.
A Biblia megirását pedig, kb 4500 évvel ezelőtt kezdte megiratni. Mózes volt az első akit felhasznált erre.
Az erkölcsi alapelveket pedig nem azért hozta, hogy ne tartsuk be Őket.
Ha Te Krisztus követőjének tartod magad, akkor nem mondtál volna ilyet.
Milyen sajnálatos, hogy olyan személyek is "kereszténynek" vallják magukat, akik nem is élnek keresztény életet. Vajon Mitől keresztény egy ember?
"Én keresztény vagyok, református.... meg vagyok keresztelve jártam sokáig közösségbe, de elegem lett, független vagyok le feküdtem a barátnőmmel házasság előtt és a Pásztor mondta szegyeljem magam meg csaltam Istent... "
Nem értelek. Református vagy, pontosan tudod a szabályokat. Megszegted, de utána nem vállalod a felelősséget, hanem elkezded a lelkészt szidalmazni.
Azt írod, h keresztény vagy, de az első hibádnál már átkozódsz.
LEgyél férfi, mond azt, hogy téged nem érdekel a Biblia, de ne siránkozz itt.
" mindenki ember , senki se tudja a biblia meg 10000000 éves Könyv össze vissza van írva ."
A GYAK felhasználói nem felelősek véletlenül? Mert úgy látom, h szerinted mindenki felelős, csak te nem, és nem tudsz mit kezdeni a lelkiismereteddel
"nem iszok, ugyan úgy hiszek, de úgy gondolom élni kell egyszer elunk, ha folyton Isten szavára figyelünk olyan mintha bábjai lennénk"
Nem értetted meg az újszövetség lényegét. A hívő nem kényszerből cselekszi Isten akaratát, hanem, mert gyönyörködik benne. Te a bűnt szeretnéd szolgálni, a tested rabja akarsz lenni. Tedd azt, nem kötelező kereszténynek lenni. De vállalnod kell a felelősséget, akármennyire is próbálod majd másra kenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!