Jézus lehetséges hogy elmebeteg volt?Vagy tudatos manipulátor?
Bevallom rosszindulatúan és szenvedélyesen elleneztem a kereszténységet amikor ezt írtam,alig ismertem,és a sztereotípiáknak meg a klérus borzalmai miatt ítéltem,mert kíváncsi voltam az igazságra vakon elfogadtam a materializmust mert az egyszerűbb meg mert annak nincsenek következményei(mármint ami a halál utáni életet illeti) és ezzel nyugtattam is magam...De azóta rájöttem és megértettem hogy Jézus igazat mondott,nagyon buta voltam és szégyellem magam emiatt a kérdés miatt,szeretnék bocsánatot kérni minden hívőtől akit ezzel a kérdéssel megbántottam.
Dicsőség Jézusnak!
Nagyon aranyos vagy, egy igazi kivétel, aki ennek az ismeretlen közössêgnek jót akarva elismerted, hogy mindig Krisztusnak van igaza, nem lehet fogást találni annak aki rosszindulatuan, hazug módon támadja.
Krisztuson keresztül szűk út vezet, többen utasitják el, mert a könnyebb út az hogy ne kelljen kisebb nagyobb bűnnel szembenézni és vallomást tenni, hogy az nem helyes cselekedet.
De Krisztus nem a tiltások embere volt, hanem a pozitív oldalnak. Csak annyit parancsolt: szeressétek egymást. Úgy szeresd a másikat, mintha magadat szeretnéd.
Ha ezt megvalósítod elkerülöd a bűnöket. És te most éppen azt tetted hogy elkezdtél minket, ismeretleneket szeretni. Ehhez szeretnék neked nagy örömmel gratulálni, szuper vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!