Mi a véleményed??
Fejezd már be ezeket a kérdéseket, idegesítő.
Szard le a neoprotestánsokat, és kész. Tiltsd le őket.
Szerintem ő maga is szektás volt, és lehet, hogy még vágyik vissza oda. Talán ezért ír ki naponta ilyen kérdéseket, hogy megérősítse magában, hogy rossz visszamenni a szektába.
Ez már a nagyon sokadik kérdésed.
Miért nem zárod le magadba a hit gyülit?
Világosan elmondtuk 💯-szor,hogy a hit gyüli rossz dolog,felejtsd el,végezz velük.
Kedves Kérdező.
Bár Én nem értek egyet a Hit gyülekezetében zajló dolgokkal, azonban ilyen esetben a "magán élet" nem létezik.A keresztény a nap 24. órájában mindig keresztény, még a magán életében is, és úgy viselkedik, hogy ez a hitben társaira, Istenre is fényt vet.
Amikor valaki átadja az életét Istennek, akkor ott a magánélete sem magánügy, ha kihatással lehet a tette a testvérei, és Főleg Isten hirnevére.
Érdekes amit irtál, hiszen Én is szoktam Biblai idézeteket megosztani a Facebook oldalamon, de ezért soha nem marasztaltak el. Hiszen Isten szavában lévő dolgokat hirdetjük, és adhatunk ezáltal jótanácsokat barátainknak egymásnak. Akkor lenne baj, ha olyan dolgokat posztolnék, vagy beleavatkoznék nem Bibliai jellegű történésekbe, ami ellenkezik Isten szavával.
Iste tiszteletben tartja mindenki magán életét addig, amig nem vét, vagy sérti a keresztény értékrendet.
Nekem a nővérem többször rakott ki "világi" idézeteket Facebookra, és eddig egyszer se szóltak neki...
Néha kicsit nagyon úgy tűnik mintha az ilyen kérdésekkel csak be akarnák mocskolni a HGy-t...
Szerintem nem nagyon kell, bemocskolják azt saját tagjai is sokszor ezen az oldalon sátáni lelkületükkel. Nem rád gondoltam, mert te egy teljesen korrekt hívőnek tűnsz, de van pár hitgyülis társad itt, akikből csak a gyűlölet fröcsög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!