Hogyan reagálnak a Tanúk ha egy aszteroida fog becsapódni a Földbe, vagy amikor az élet semmisül meg a Földön?
Figyelt kérdés
2020. szept. 15. 16:40
11/14 anonim válasza:
Kérdező, soha ne állj le vitatkozni egy valláskárosultal, mert mindent meg tudnak magyarázni.
Egy aszeroida becsapódásra pedig úgy reagálnának, mint minden más ember: - Nézd már azt a fênyes cuccot, mindjárt ideér. De nem baj, mi biztos nem halunk meg, mert...
12/14 A kérdező kommentje:
Én hívő vagyok, de azért nem annyira, hogy ne ünnepeljem a szülinapokat és a karikat stb
2020. szept. 15. 19:09
13/14 anonim válasza:
Noénak 3 fia volt és azoknak voltak feleségeik. A tudományos magyarázat pedig meg van, hogy ezektől a három fiuktól származnak az indóeurópai, a sziget lakók, és az arab, illetve afrikai népek.
14/14 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de nem értem a kérdésedet...
Az talán nem vita tárgya, hogy az emberiség "újraindult" az özönvíz után ugye? Úgyhogy minden létező nemzet és embertípus a bárkáról származik...az Egyiptomiak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!