Milyen kérdéseket tennél fel a Mennyországban Jézusnak, az ítélet előtt? Bárki válaszolhat, de csak akkor ha kérdésed van Jézushoz.
Halál után Isten fog elítélni, nem pedig Jézus. Én két dolgot biztos megfogok kérdezni Istentől:
1. Miért teremtett kommunistákat?
2. Szerinte milyen életem volt?
:)
Én ezeket:
1. Miért nem jöttél le csodákat művelni ami tényleg csoda? Úgy mint 2000 éve.
2. Miért nem írtál bele a Bibliába több próféciákat mint pl. a 9/11, Maya világvége és több fontos dátumot?
3. Az ateisták kapnak esélyt, hogy a Mennyben maradjanak?
"Halál után Isten fog elítélni, nem pedig Jézus."
Ján 5:22 Mert az Atya nem ítél senkit, hanem az ítéletet egészen a Fiúnak adta;
"Milyen kérdéseket tennél fel a Mennyországban Jézusnak, az ítélet előtt?"
Tudtommal az itéletnél még itt a földön is az elitélendő, nincs abba a helyzetben hogy talkshow t inditson. Hát akkor Isten előtt aki a rejtett gondolataid szándékának a magját is tudja...
Ott neked fog Isten kérdéseket feltenni....
1. Miért tartod előbbre a hiszékenységet, mint a logikus, bizonyítékokon alapuló gondolkodást?
2. Miért engedted a keresztény fundamentalizmust szabadjára, amikor az nem csak a te nevedet mocskolta be, hanem emberek tömegeit nyomorította meg lelkileg és szellemileg, és fullasztotta őket babonákba?
3. Miért várod el, hogy imádjank téged, meg az Atyádat, amikor nektek mindenetek megvan ott a mennyben, kényelemben, gazdagságban éltek, amikor itt a Földön gyerekek milliói éheznek, és halnak éhen?
2. Miért nem írtál bele a Bibliába több próféciákat mint pl. a 9/11, Maya világvége és több fontos dátumot?
Azért, mert a Biblia feladata nem Nostradamus látomásainak közvetítése. A Biblia nem ír az Úr szempontjából lényegtelen dolgokról, még a Korban hatalmas, több száz évig uralkodó Római birodalom is csak párszor van megemlítve, főleg a földrajzi behatárolások segítése miatt. Egyszerűen ezek lehet, hogy az emberek pillanatnyi életében fontos dátumok, de összességében egyáltalán nem fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!