Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Milyen kérdéseket tennél fel...

Milyen kérdéseket tennél fel a Mennyországban Jézusnak, az ítélet előtt? Bárki válaszolhat, de csak akkor ha kérdésed van Jézushoz.

Figyelt kérdés

2020. szept. 13. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
41%

Halál után Isten fog elítélni, nem pedig Jézus. Én két dolgot biztos megfogok kérdezni Istentől:

1. Miért teremtett kommunistákat?

2. Szerinte milyen életem volt?

2020. szept. 13. 18:47
 2/8 A kérdező kommentje:

:)

Én ezeket:

1. Miért nem jöttél le csodákat művelni ami tényleg csoda? Úgy mint 2000 éve.

2. Miért nem írtál bele a Bibliába több próféciákat mint pl. a 9/11, Maya világvége és több fontos dátumot?

3. Az ateisták kapnak esélyt, hogy a Mennyben maradjanak?

2020. szept. 13. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

"Halál után Isten fog elítélni, nem pedig Jézus."

Ján 5:22 Mert az Atya nem ítél senkit, hanem az ítéletet egészen a Fiúnak adta;

2020. szept. 13. 18:54
 4/8 anonim ***** válasza:
38%

"Milyen kérdéseket tennél fel a Mennyországban Jézusnak, az ítélet előtt?"

Tudtommal az itéletnél még itt a földön is az elitélendő, nincs abba a helyzetben hogy talkshow t inditson. Hát akkor Isten előtt aki a rejtett gondolataid szándékának a magját is tudja...

Ott neked fog Isten kérdéseket feltenni....

2020. szept. 13. 19:00
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

1. Miért tartod előbbre a hiszékenységet, mint a logikus, bizonyítékokon alapuló gondolkodást?

2. Miért engedted a keresztény fundamentalizmust szabadjára, amikor az nem csak a te nevedet mocskolta be, hanem emberek tömegeit nyomorította meg lelkileg és szellemileg, és fullasztotta őket babonákba?

3. Miért várod el, hogy imádjank téged, meg az Atyádat, amikor nektek mindenetek megvan ott a mennyben, kényelemben, gazdagságban éltek, amikor itt a Földön gyerekek milliói éheznek, és halnak éhen?

2020. szept. 13. 20:06
 6/8 Balogh Vajk ***** válasza:
Lekapcsolná a villanyt valaki? -Nem látok semmit.
2020. szept. 14. 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit tudnék kérdezni. Vagy azért fogom tudni, mert már kapcsolódok istenhez, vagy nem fog érdekelni, vagy már most sem érdekel, mert igazából nem számít, vagy tudom. Szóval semmit se kérdeznék. Nincs kérdésem, túlságosan ismerem a világ működését ahhoz, hogy érdemi kérdésem lehessen.
2020. szept. 14. 13:23
 8/8 anonim ***** válasza:

2. Miért nem írtál bele a Bibliába több próféciákat mint pl. a 9/11, Maya világvége és több fontos dátumot?

Azért, mert a Biblia feladata nem Nostradamus látomásainak közvetítése. A Biblia nem ír az Úr szempontjából lényegtelen dolgokról, még a Korban hatalmas, több száz évig uralkodó Római birodalom is csak párszor van megemlítve, főleg a földrajzi behatárolások segítése miatt. Egyszerűen ezek lehet, hogy az emberek pillanatnyi életében fontos dátumok, de összességében egyáltalán nem fontosak.

2020. szept. 15. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!